Kestelspor Başkanı Levent Uğur: Alt Liglerdeki Sorunları ve Adaletsizliği Anlattı

Kestelspor Başkanı Levent Uğur: Alt Liglerdeki Sorunları ve Adaletsizliği Anlattı
TFF 3. Lig’de yaşanan üst üste gelen kırmızı kart olayları, Armoni Alanya Kestelspor'un Kulüp Başkanı Levent Uğur'un çarpıcı açıklamalarıyla gündemi sarsıyor.

TFF 3. Lig'de son haftalarda yaşanan olaylar, Armoni Alanya Kestelspor'un Kulüp Başkanı Levent Uğur'un ifadeleriyle büyük yankı uyandırıyor. Uğur, Muşspor maçındaki hakem kararlarını sert bir dille eleştirerek maçın yönetimine dair endişelerini dile getirdi.

Başkan Uğur, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un alt liglerdeki bahis iddialarına destek vererek, 11 maçlarının da incelenmesini talep etti. Bu iddialarla ilgili detayların araştırılmasını istedi ve Ali Koç'un alt liglerle ilgili sözlerine katıldığını belirtti. Aynı zamanda, kulüplerin yönetimsizliği konusunda da uyarılarda bulundu ve yakın zamanda kulüp başkanlarının ve yöneticilerin bulunamayacağına dikkat çekti.

Geçen sezon yaşanan talihsiz kaza sonrasında takım otobüsünün devrilmesini hatırlatan Uğur, kulüplerin yaşadığı zorlukları dile getirdi ve alt liglerdeki yapılanmada dengesizliğe vurgu yaptı. Ayrıca, Türk futbolundaki adaletsizlikleri ve imkan eşitsizliğini eleştirdi.

Uğur, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den randevu alamadıklarını belirtirken, kulüplerin ve altyapının desteklenmesi gerektiğini savundu. Süper Lig'in dengelerini bozan harcamaların alt liglere de yansıdığını ifade etti ve bu durumun Türk futbolunda adaletsizlik yarattığını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.