Haydi Alanya maça!

Haydi Alanya maça!
Temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'in 2'nci yarısına kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Hes Kablo Kayserispor maçıyla başlıyor. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda bugün saat 14.00'da oynanacak karşılaşmada Ali Palabıyık düdük çalacak.

Süper Lig'de ilk yarıyı 29 puanla 6'ncı basamakta tamamlayan Aytemiz Alanyaspor, ikinci yarıya kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Hes Kablo Kayserispor maçıyla başlayacak. Aytemiz Alanyaspor, Kayserispor karşısına moralli çıkacak. Belek'te geçirdiği devre arası kampında oynadığı iki hazırlık maçını ve Ziraat Türkiye Kupasında karşılaştığı Kasımpaşa galibiyeti ile büyük moral bulan turuncu-yeşilliler, ligin 2'nci yarısına hazır olduklarını gösterdi. Alanyaspor'da Kayseri maçı öncesi dört eksik bulunuyor. Sakatlığı bulunan Juanfran, kart cezalısı Welinton ve idman eksiği bulunan Mustafa Pektemek ile Lokman Gör maç kadrosuna alınmayacak. Alanyaspor'da Bakasetas ile Efecan Karaca 3'er sarı kartla ceza sınırında bulunan oyuncular.

Aytemiz Alanyaspor'un Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda konuk edeceği Hes Kablo Kayserispor maçına Ankara bölgesi üst klasman hakemi Ali Palabıyık atandı. Karşılaşmada Ali Palabıyık'ın yardımcılığını Serkan Olguncan ve Serkan Çimen yapacak. Dördüncü hakem Bilal Köseoğlu, VAR hakemi Özgüç Türkalp ve AVAR hakemi Yasin Kol. Aytemiz Alanyaspor, Ali Palabıyık ile bugüne kadar 8'i iç sahada 11 resmi maça çıktı. Bu maçlarda 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Kayserispor ise Ali Palabıyık'ın düdük çaldığı maçlarda; 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir