Galatasaray'ın Yıldızı Mertens'e Amatör Ligden Sıra Dışı Teklif!

Galatasaray'ın Yıldızı Mertens'e Amatör Ligden Sıra Dışı Teklif!
Futbolu bırakacağını açıklayan Galatasaray'ın 36 yaşındaki yıldızı Dries Mertens, amatör lig ekiplerinden Sporting Hasselt'ten ilginç bir transfer teklifi aldı.

Galatasaray'ın tecrübeli Belçikalı futbolcusu Dries Mertens, sezon sonunda futbolu bırakacağını duyurduğu sıralarda, amatör liglerden beklenmedik bir teklif aldı. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve Suudi Arabistan'dan gelen teklifi geri çeviren Mertens için, Belçika'nın 2. amatör lig takımlarından Sporting Hasselt devreye girdi.

Amatör Ligden Profesyonel Teklif

Sporting Hasselt'in başkanı ve Mertens'in eşinin akrabası olan Sam Kerkhofs, yıldız oyuncuya yönelik planlarını paylaştı. Kerkhofs, Mertens'in futbolu bırakma kararına saygı duyduklarını ancak bir fırsat doğarsa değerlendireceklerini ifade etti. Başkan, "Dries, şu anda oyuncularımızın bir yılda kazandığını bir günde kazanıyor. Ancak futbolu bıraktıktan sonra soyunma odasını özlerse ve tekrar sahalara dönmek isterse, bizim için bir fırsat doğabilir" dedi.

Mertens'in Geleceği

Belçikalı futbolcu, kariyerinde önemli başarılar elde etmiş ve Galatasaray'a katkı sağlamıştı. Futbolu bırakma kararı sonrasında, amatör ligden gelen bu sıra dışı teklif, Mertens'in futbol hayatında yeni bir bölüm açabilir. Sporting Hasselt, Mertens gibi bir yıldızı kadrosuna katmanın hayalini kurarken, bu teklifin Mertens tarafından nasıl değerlendirileceği merak konusu.

Mertens'in kararının ardından futbol dünyasından nasıl bir tepki alacağı ve amatör ligde oynayıp oynamayacağı, futbol severler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilecek. Sporting Hasselt'in bu ilginç girişimi, futbolun sadece parayla değil, aynı zamanda tutkuyla da ilgili olduğunu bir kez daha gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.