Fatih Tekke'den lidere çelme hazırlığı

Fatih Tekke'den lidere çelme hazırlığı
Süper Lig'de 7 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Alanyaspor'da teknik direktör Fatih Tekke, Galatasaray maçı için kritik açıklamalarda bulundu.

46 yaşındaki teknik adam, takımda pozitif havanın bulunduğuna vurgu yaptı.

"SIKI HAZIRLANIYORUZ"

"Ciddi bir çıkışımız var. Alt sıralardan kurtulduk. Artık başka hedeflerimiz var, onlara fokuslandık. Camia olarak birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Galatasaray maçına sıkı hazırlanıyoruz."

"TAM KADRO ÇIKACAĞIZ"

"Çok şükür maç öncesi herhangi bir sakatımız veya cezalımız yok. Bir aksilik olmazsa tam kadro çıkacağız. Ben her oyuncuma güveniyorum. Umarım alkış alan futbol ve iyi bir sonuç alırız." dedi.

MAÇ NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?

Alanyaspor - Galatasaray maçı, 15 Nisan Pazartesi günü saat 20:00'de Alanya Oba Stadı'nda oynanacak. Zorlu maçta Cihan Aydın'ın düdük çalacağı açıklandı. Sarı-kırmızılılar, Aydın'ın daha önce yönettiği 4 maçta da sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu.

ALANYASPOR - GALATASARAY MAÇINA YABANCI VAR HAKEMİ

Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA ve Avrupa'nın 5 ülke federasyonu ile görüşmeleri sonucunda, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasından lig sonuna kadar haftanın kritik maçlarında yabancı Video Yardımcı Hakemi (VAR) görevlendirileceğini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Alanyaspor - Galatasaray maçının Yabancı Video Yardımcı Hakemi Fabio Melo oldu.

Haber Editörü
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir