Dries Mertens'in transfer haberini kendisi verdi. Yeni Transfer Hayırlı Uğurlu Olsun!

Dries Mertens'in transfer haberini kendisi verdi. Yeni Transfer Hayırlı Uğurlu Olsun!
Dries Mertens'in transfer haberini kendisi verdi. Yıldız oyuncunun yeni macerası 'hayırlı uğurlu olsun' dilekleriyle başlıyor.

Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da forma giyen Dries Mertens için transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. İlerleyen yaşına rağmen sergilediği performansla göz doldurmaya devam eden Belçikalı yıldız kendi transferine için son noktayı resmen koydu.

DRIES MERTENS TRANSFERİ KENDİSİ BİTİRDİ

Geçtiğimiz sezonun başında Galatasaray'a katılan ve kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Dries Mertens azmi ve mücadelesiyle bu sezonda geçer not almayı başardı. Sarı-kırmızılı ekip ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Mertens hakkında çıkan PSV'ye transfer olacak iddialarına yanıt vererek bu transferi bitirdi. Mertens, eski kulübü olan PSV'ye dönmeyeceğini açıkladı.

TAKDİRLERİ TOPLAMIŞTI

Süper Lig'de 2'nci sezonunu geçiren Dries Mertens, 6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen depremde yardım çalışmalarına yoğun bir şekilde katılarak tüm takım taraftarları tarafından takdir edilmeyi başarmıştı. Başarılı oyuncu ile beraber eşi de çalışmalara katılmıştı.

GALATASARAY RAKAMLARI

Dries Mertens, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 63 resmi maça çıktı. 37 yaşındaki oyuncu bu mücadelelerde 12 gol ve 9 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.