Corendon Alanyaspor, Bitexen Antalyaspor Maçına Hazır! Son Taktikler Belirlendi

Corendon Alanyaspor, Bitexen Antalyaspor Maçına Hazır! Son Taktikler Belirlendi
Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Bitexen Antalyaspor ile yapacağı kritik derbi maçı öncesinde hazırlıklarını tamamladı. Takım, Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde son antrenmanını gerçekleştirdi.

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in heyecanla beklenen 19'uncu hafta karşılaşmasında Bitexen Antalyaspor'a konuk olacak. Takım, bu önemli maçın hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla tamamlayarak, mücadeleye hazır hale geldi.

Yoğun ve Stratejik Bir Antrenman

Teknik Direktör Fatih Tekke gözetimindeki antrenman, tesislerde yoğun bir tempoda gerçekleşti. Isınma hareketleriyle başlayan seans, daha sonra iki grup halinde top kapma çalışmalarıyla devam etti. Futbolcuların yüksek motivasyonu ve enerjisi, antrenmanın hızlı temposunu belirledi. Antrenman, takımın taktiksel anlayışını güçlendirecek çalışmalarla sona erdi.

Bu hazırlık, Corendon Alanyaspor'un yarınki maça taktiksel olarak tam donanımlı ve mental olarak hazır bir şekilde çıkmasını sağlayacak. Fatih Tekke'nin stratejik planlamalarının ve oyuncuların sahadaki uyumunun, bu zorlu deplasman maçında takıma avantaj sağlaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.