Çavuşoğlu: Devreye girene cephe alırız

Çavuşoğlu: Devreye girene cephe alırız
Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Beşiktaş’ın anlaştığı iddia edilen futbolcuları N’Skala konusunda kesin tavrını açıkladı. Başkan Çavuşoğlu, “Devreye giren takıma cephe alırız” ifadelerini kullandı.

Haber: MEHMET AL
Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, A Spor'da katıldığı canlı yayında Süper Lig'in başlama tarihi, Erol Bulut ve N'Sakala transferi iddialarına açıklık getirdi.

BİZ TAM ANLAŞIYORDUK
Çavuşoğlu, Beşiktaş ile anlaştığı iddia edilen NSakala için Fenerbahçe'nin de devrede olduğunun iddia edildiğini söyledi. Turuncu yeşilli kulübün başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Biz tam oyuncuyla anlaşmak üzereydik. Ta ki bazı takımların devreye girinceye kadar. Biz N'Skala'nın teklifini kabul etmiştik ama sonra oyuncu geri adım attı" dedi.

SEZON SONU GÖRECEĞİZ
N'Skala ile ilgili yaşanan gelişmeden son derece rahatsız olan Çavuşoğlu, "Tranfser var mı yok mu bunu sezon sonu göreceğiz. Eğer böyle bir şey var ise o takıma cephe alacağız. Biz bir ilçe takımıyız. Burada oyuncuyla anlaşmışken geri adım attırılıyorsa ve bazı unsurlar devreye giriyorsa sezon sonu buna bakacağız. Yanlış yapan varsa ki inşallah öyle bir şey yoktur, cevabını da veririz. Biz kimsenin oyuncusuyla görüşmüyoruz. Bu doğru olmaz. Bizden Göztepe'ye giden Gassama vardı, biz anlaşamayınca devreye girdiler, öyle olmalı. Duyduklarımız doğru mu yaşayıp göreceğiz" diye konuştu.

AĞIR CEVAP
Emre Akbaba, Merih Demiral ve Vagner Love transferleri gibi her zaman açık olduklarını dile getiren Başkan Çavuşoğlu, "Ama biz anlaşırken olursa doğru olmaz. Bir kulüp başkanımıza bunu sordum haberim yok dedi. Aradan 5 gün geçti, aramadı. Öyle olursa bizden en ağır cevabı alır. Şu an sessiz kalıyorum. Etik denen bir şey var. Alanyaspor oyuncusuna en tepeden bir teklif gelirse burada kalacak değil ama düşünceler çok önemli" ifadelerini kullandı.

EROL BULUT 'YOK' DEDİ
ANTRENÖRLERIN bir takımda çalışırken konuşmasının doğru olmadığını vurgulayan Çavuşoğlu sözlerine şöyle devam etti: "Fenerbahçe'nin Erol Bulut ile ilgili böyle bir şey yaptığını düşünmüyorum. Olsaydı Ali Koç başkanım bana söylerdi. Erol Bulut Hocamla konuştuk. Herhangi bir takımdan ve Fenerbahçe'den de teklif almadığını söyledi. Sezon sonuna kadar bizimle sözleşmesi var. Ali Koç da çok değerli başkanımız, beni arayıp konuşulanların dedikodu olduğunu söyledi."

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir