Çavuşoğlu: 'Ahmet Ağaoğlu küfür etti'

Çavuşoğlu: 'Ahmet Ağaoğlu küfür etti'
Aytemiz Alanyaspor-Trabzonspor mücadelesinde Ahmet Ağaoğlu ve Hasan Çavuşoğlu arasındaki gerilim saha dışına da yansıdı. Çavuşoğlu, Ağaoğlu'nun küfür ettiğini söyledi.

Süper Lig'in 28. haftasında oynanan Aytemiz Alanyaspor- Trabzonspor karşılaşması sonunda protokol tribününde arbede yaşandı. Aytemiz Alanyaspor'da Bakasetas'ın uzatma dakikalarında beraberliği getiren golün ardından büyük sevinç yaşandı. Maçı protokol tribününde izleyen Trabzonspor yönetimi ise gol sonrası Alanyaspor kulüp çalışanlarına tepki gösterdi.

Tepkinin büyümesi üzerine protokol tribününde Ahmet Ağaoğlu ile Hasan Çavuşoğlu arasında arbede yaşandı. Jandarma Komutanlığı ekipleri araya girerek tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu da sahaya inerek Alanyaspor Kulübü çalışanlarına vurmaya kalkıştı. Jandarma ekipleri ve bazı yöneticilerin araya girmesiyle sakinleştirilen Ağaoğlu, sahadan uzaklaştırıldı.

“AHMET AĞAOĞLU ÖLMÜŞ ANNEME KÜFRETTİ”
"Ahmet Ağaoğlu, maçtan sonra önüne gelen herkese tekme tokat giriyordu." diyen Çavuşoğlu, ''42 yıldır futbolun içindeyim, hayatımda böyle bir rezalet görmedim. Ahmet Ağaoğlu, benim en büyük ağabeyime ana avrat küfretti. Bana da küfretti, yumruk atmaya kalkıştı. Ahmet Ağaoğlu ölmüş anneme küfretti. Kendisinden şikayetçi oldum. Bağıra bağıra herkese saldırdı." dedi.

Hüseyin Çimşir'in de yöneticilere küfür ettiğini iddia eden Çavuşoğlu, ''Trabzonspor'un teknik direktörü de bizim yöneticimize küfretti. Bunu yukarıdan duydum. Biz Alanyaspor olarak her zaman beyefendiliğimizi, kendimize yakışanı yaptık. Finalde gider maçımızı oynarız. Yenersek mutlu oluruz, yenemezsek tebrik ederiz” diye konuştu.