Bulut "3 Puan istedik ve bunu başardık"

Bulut "3 Puan istedik ve bunu başardık"
Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut bu akşam Alanyaspor tesislerinde gerçekleşen antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı..

Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut bu akşam Alanyaspor tesislerinde gerçekleşen antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Bulut yaptığı açıklamalarında şu ifadeleri kullandı;

Bizim için kolay bir maç olmadı. Zaten zor olacağını biliyorduk. Haftalar öncesinde hücüm ve defans anlamında güzel çalıştık. Güzel tarafı Avusturya kampında Brisica karşısında oynarken takım olarak güzel bir performans gösterdik. İki kulvarda hücum ve defans anlamında güzel işler yaptık ve kazandığımız maç oldu.

Ligde maçta 3 puanla başlamak, bunu istediğimizi söyledik ve bunu başardık. Futbolcularım verilen görevleri en iyi şekilde yaptı. Maçta ufak tefek hatalarımız oldu. Bunlar normal gelecek haftalarda bunu daha minimuma düşürmemiz gerkiyor. Maçta yakaladığımız pozisyonlar oldu. Onları değerlendirmemiz gerekiyordu. 15'den sonra sayımı bıraktım ceza sahalarına girmeyi. Ceza sahasına girmeleri basit şekilde harcamamız lazım. Daha iyi değerlendirmemiz gerekiyor. O yüzden bunun üzerine çalışacağız. İnşallah Kasımpaşa maçında yakaladığımızı pozisyonları daha iyi değerlendirip rahat galibiyet alırız.

Biz hem 11'de oynayan hem sonradan giren oyunculardan memnunuz. İyi perfornans gösterdiler. Atılan gol çalıştığımız bir pozisyondu. Diğer futbolcularda iyi işler yaptı. İnşallah bu iyi oyun diğer haftalar da devam eder. 

Transferin son günü geçmedikçe transfer olur. Biz bugün itibariyle bitirdik tam takımla çalışıyoruz. Bir sakatlık olmazsa bu şekilde aralık sonuna kadar devam edeceğiz.

Mevkilerde eksiklik konusunda zaman zaman gelen yorumlara katılmıyorum. Defansta kullanabileceğimiz 5 futbolcu var. Lokman'ı bir ameliyet geçirdi ama orada oynayacak futbolcularımız var defans anlamında, stoper anlamında sıkınımız yok.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir