Aytemiz ile yola devam

Aytemiz ile yola devam
Alanyaspor, Aytemiz firmasıyla 4 yıldır sürdürdüğü isim sponsorluğunu bu yıl da devam ettirecek.

Süper Lig’e çıktığı günden bu yana Alanyaspor'un değişmez isim sponsoru olan Aytemiz, üst üste 5'inci kez bu desteğini sürdürüyor. Başkan Hasan Çavuşoğlu, 2016 yılından bu yana kulübümüze destek veren Aytemiz ile isim sponsorluğu için yeniden sözleşme imzaladı. Alanyaspor, Süper Lig 2020-2021 Sezonu’nda da Aytemiz’in verdiği güçlü destekle mücadeleye devam edecek. Anlaşmaya göre son 4 sezonda olduğu gibi yeni sezonda da 'Aytemiz Alanyaspor' adını taşıyacak. Aytemiz Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen imza törenine Başkan Hasan Çavuşoğlu ve Aytemiz Genel Müdürü Erol Varlık katıldı.
Aytemiz Genel Müdürü Erol Varlık, her zaman sporu ve sporcuyu destekleyen bir anlayışla hareket ettiklerini belirterek, "Aytemiz olarak geliştirdiğimiz yenilikçi ve yaratıcı hizmetlerle sektörün en dinamik markalarından biriyiz. Bu dinamizmimizin spordaki sesi olan Alanyaspor, sponsor olduğumuz 4 yıl içerisinde tüm mücadelelerde gösterdiği yükselen performansı ve yakaladığı istikrar ile Süper Lig’de kendine kalıcı bir yer edindi. Takımın yakaladığı pozitif hava ile bu sezonda da Türk futboluna heyecan ve renk katacağına inanıyoruz. Alanyaspor ile 4 yıllık beraberliğimizde güzel bir sinerji oluşturduğumuzu düşünüyoruz ve bu yıl da takıma destek olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. 2020-2021 sezonundaki ilk yarı maçlarının seyircisiz oynanması kararına rağmen ligimiz oldukça heyecanlı bir başlangıç yaptı. Aytemiz olarak şartlar ne olursa olsun takımımızın yanında olmaya kararlılıkla devam edeceğiz. Aytemiz Alanyaspor’umuza yeni sezonda da başarılar diliyorum” dedi.
Başkan Hasan Çavuşoğlu ise, "Türkiye'nin güçlü ve büyüyen akaryakıt firması olan Aytemiz ile işbirliğimizin 5'inci yılına giriyoruz. Bu işbirliğinden aldığımız kuvvetle yeni sezonda da başarılı işlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Bu anlaşmada emeği geçenlere ve firma yetkililerine ayrıca teşekkür ederim. Her iki taraf için de hayırlı olsun" diye konuştu.