Aytemiz Alanyaspor'da hedef 3 puan

Aytemiz Alanyaspor'da hedef 3 puan
Süper Lig'in 29. haftasında Göztepe ile Aytemiz Alanyaspor bugün akşam tarihlerinde 21. kez karşı karşıya gelecek. Papiss Cisse, bugünkü maçta gol bulmayı başarırsa Alanyaspor'un Süper Lig tarihindeki en golcü futbolcusu ünvanını elde edecek.

Süper Lig’in 29'ncu hafta mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor, Gürsel Aksel Stadı'nda bugün saat 21.00’de Göztepe'ye konuk oluyor. Bu mücadele iki takım arasında oynanan 21'nci resmi müsabaka olacak. İki takım arasında oynanan 20 maçta; Alanyaspor 7, Göztepe 6 galibiyet alırken, 7 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Alanyaspor'un 23 golüne, Göztepe 21 golle karşılık verdi. Bu sezon Süper Lig’in ilk yarısında Alanya'da oynanan maçı Göztepe, Castro’nun golüyle 1-0 kazanmıştı. 

TEK EKSİK N'SAKALA
Zorlu mücadelede Alanyaspor'da tek eksik bulunuyor. Trabzonspor maçında çift sarıdan kırmızı kart gören ve cezalı duruma düşen Fabrice N'Sakala Göztepe karşısında forma giyemeyecek. N'Sakala'nın yerine ilk 11'de Kaan Kanak'ın forma giymesi bekleniyor. Teknik direktör Erol Bulut'un sakatlıktan kurtulan Siopis'i maç kadrosuna alması bekleniyor.

RAKİP GÖZTEPE TAM KADRO
Ev sahibi Göztepe’de eksik oyuncu bulunmuyor. Göztepe’de cezası sona eren golcü Jerome görev verilmesi durumunda forma giyebilecek. Teknik direktör İlhan Palut, Alanyaspor’u yenerek kötü gidişe son vereceklerini söyledi. Palut, “Son iki maçtır maalesef istediğimiz skorları alamadık. Alanyaspor iyi bir takım. Biz de gerekenleri yapacağız” şeklinde konuştu.

KARŞILAŞMANIN HAKEMİ YAŞAR KEMAL UĞURLU
Koronavirüs salgınına alınan önlemler nedeniyle seyircisiz olarak oynanacak karşılaşmada düdük Yaşar Kemal Uğurlu'da olacak. Maçta Uğurlu'nun yardımcılığını, Erdinç Sezertam ile Serkan Çimen yapacak.  Mücadelenin dördüncü hakemi Kadir Sağlam. Alanyaspor, Yaşar Kemal Uğurlu ile çıktığı 9 karşılaşmada 3 galibiyet, 3 berberlik ve 3 yenilgi aldı. Ev sahibi ekip Göztepe ise, Yaşar Kemal Uğurlu'nun düdük çaldığı 20 karşılaşmada; 5 galibiyet, 10 mağlubiyet ve 5 'te beraberlik aldı.

CİSSE EN GOLCÜ İSİM OLABİLİR
Papiss Cisse, bugünkü maçta Göztepe'ye gol kaydederse, Alanyaspor'un Süper Lig'deki en golcü ismi olacak. Alanyaspor'un Süper Lig'deki en golcü ismi Brezilyalı Vagner Love. Vagner ve Cisse'nin Alanyaspor formasıyla ligde 33'er golü bulunuyor.

MUHTEMEL 11'LER
GÖZTEPE: Beto- Gassama, Titi, Alpaslan, Berkan, Poko, Soner, Castro, Halil, Serdar, Wilczek
AYTEMİZ ALANYASPOR: Marafona, Juanfran, Caulker, Tzavellas, Kaan Kanak, Ceyhun, Salih, Efecan, Bakasetas, Fernandes, Cisse

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir