Arda Güler, Real Madrid Kariyerindeki İlk Golünü Attı!

Arda Güler, Real Madrid Kariyerindeki İlk Golünü Attı!
Real Madrid, LaLiga'nın 28. haftasında sahasında Celta Vigo'yu 4-0 yendi. Maçta Arda Güler, Madrid kariyerindeki ilk golünü kaydetti ve takımını galibiyete taşıdı.

Madrid'in Genç Yıldızı Sahneye Çıktı: Arda Güler'den İlk Gol

Real Madrid, LaLiga'nın 28. haftasında Santiago Bernabeu Stadyumu'nda Celta Vigo'yu ağırladı. Carlo Ancelotti'nin öğrencileri, Rafael Benitez yönetimindeki rakibini 4-0 gibi net bir skorla mağlup ederek liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı. Maçın en önemli anlarından biri, genç yıldız Arda Güler'in Madrid kariyerindeki ilk golünü kaydetmesi oldu.

Maç Detayları:

Real Madrid Dominasyonu

Karşılaşma, Real Madrid'in üstünlüğü ile geçti. İlk gol, 21. dakikada Brezilyalı yıldız Vinicius Junior tarafından kaydedildi. Maçın ilerleyen dakikalarında Celta Vigo'dan Vicente Guaita ve Carlos Dominguez'in kendi kalesine attıkları gollerle Madrid, skoru 4-0'a taşıdı.

Arda Güler'in Tarihi Anı

Oyuna 89. dakikada dahil olan Arda Güler, maçın uzatma dakikalarında sahne aldı. 90+4. dakikada Daniel Ceballos'tan aldığı pasla ceza sahasına girerek kaleciyi geçen Güler, topu ağlarla buluşturdu. 19 yaşındaki milli futbolcu, bu golle birlikte Real Madrid forması altında ilk gol sevincini yaşadı.

Ligin Durumu ve Gelecek Hafta:

Bu sonuçla Real Madrid, puanını 69'a çıkararak liderliğini sürdürdü. Celta Vigo ise 24 puanla mücadelesine devam edecek. Ligin bir sonraki haftasında Real Madrid, deplasmanda Osasuna ile karşılaşacakken, Celta Vigo Sevilla'nın konuğu olacak.

Real Madrid ve taraftarları, genç yıldız Arda Güler'in attığı bu önemli golü sosyal medya üzerinden büyük bir sevinçle kutladı.

65ee0e0c0453f804-w1200xh1500.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.