Antalyaspor başkanını seçti! İşte o isim

Antalyaspor başkanını seçti! İşte o isim
Antalyaspor'un olağan genel kurulunda tek aday olarak yarışan Sinan Boztepe, kulübün yeni başkanı seçildi.

Antalyaspor'un olağan genel kurulu, kulübün yeni başkanını belirlemek için gerçekleşti ve tek aday olarak yarışan Sinan Boztepe, Antalyaspor'un yeni başkanı olarak seçildi.

Antalyaspor Spor Faaliyetleri Ticaret Sanayi AŞ'deki yönetim kurulu başkanlığı görevinden ayrılan Sabri Gülel'in yerine yeni başkanı seçmek amacıyla düzenlenen olağan genel kurul, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Genel kurulda 29 kişilik listeyle tek aday olarak sahneye çıkan Sinan Boztepe, Antalyaspor'un başkanlığına üç yıllığına seçildi.

Boztepe, seçilmesinin ardından yaptığı konuşmada, kulübün gerçek sahiplerinin taraftarlar olduğunu vurgulayarak, onlara verdikleri destek için teşekkür etti. Ayrıca, kulübün geleceğine dair hedeflerini paylaşan Boztepe, sportif başarıların artırılmasını amaçladıklarını ifade etti.

Sinan Boztepe ayrıca, Bitexen Antalyaspor'un Brezilyalı stoperi Edinaldo Gomes Pereira'nın (Naldo) 7 Eylül'de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 4 yaşındaki oğlu Davi'nin anısını yaşatmak için bir antrenman sahasına ve düzenleyecekleri turnuvaya onun adını vermek istediklerini belirtti.

Haber Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.