Alanyaspor’da dört oyuncu ceza sınırında

Alanyaspor’da dört oyuncu ceza sınırında
Hakemlerin kartını kolaylıkla kullandığı Aytemiz Alanyaspor'da Bakasetas, Welinton, Efecan ve Baiano kart ceza sınırında bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig'de 24'ncü haftanın açılış maçında 28 Şubat Cuma günü Beşiktaş'ı Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda konuk edecek olan Aytemiz Alanyaspor'da dört oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Turuncu-yeşillilerin ideal kadrosundan Bakasetas, Efecan Karaca ve Welinton ile sap bek Baiano'nun 3'er sarı kartı var. Bu oyunculardan Beşiktaş maçında sarı kart görmeleri durumunda 25'nci haftada deplasmanda oynanacak Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek.

Alanyaspor'da bu sezon Ceyhun Gülselam (2 kez), Siopis, Welinton, Cisse 4'er sarı kartla, Junior Fernandes ise kırmızı kart ile ceza alan oyuncular oldu. Fabrice N'Sakala ise bir kez sarı kart, bir kez de kırmızı kart cezası aldı. Turuncu-yeşilli takımda, Georgios Tzavellas, Kaan Kanak ve Onur Bulut 2'şer, Junior Fernandes, Yasin Bammou, Juanfran, N'Sakala, Siopis, Marafona, Salih ve Caulker'ın 1'er sarı kartı var.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir