Alanyaspor'u sakatlar düşündürüyor

Alanyaspor'u sakatlar düşündürüyor
Aytemiz Alanyaspor hafta sonu karşılacağı Gaziantepspor müsabakasının hazırlıklarını bugün Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde sürdürdü.

Mehmet AL
Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut Antreman öncesi yaptığı basın toplantısında 'Haftalardır istediğimiz 3 puanı alamıyoruz, iyi oynamamıza rağmen. İyi oynadığımız maçlar ortada. Sadece Beşiktaş maçından sonra açıklama yaptım iyi oynamadığımız maçtı, hakettiğimiz bir mağlubiyet olduğunu söylemiştim. Ama diğer maçlara baktığımızda Sivas, Gençlerbirliği Rize maçı olsun yakaladığımız net pozisyonlar vardı. Nitekim bir puan veya puansız maçlardan ayrıldık. malesef ilk yarının  aynı dönemine girdik. Gol kaçırma pozisyonlarımız çok oldu. basit yakaldığımız pozisyonları harcadık. Bu bizi üzüyor ama bu Gaziantep maçında yakaladığımız pozisyonları değerlendiririz. Rize maçında ilk yarının temposunu 90 dakika boyunca sürdürüp galip gelmek istiyorduk. şu an 40 puandayız. Alınacak 27 puan var ve maksimum puana ulaşmak istiyoruz. Ligi belirli bir yerde bitirmek istiyoruz. İnşallah galibiyetle yolumuza devam ederiz.

Bir kaç futbolcumuz sakat Bakasetas, Caulker, Marafona, Siopis... Bir 4-5 sakatımız var. Ama ben bahanenin arkasına sığınmıyorum. Elimizdeki futbolcularla en iyisini yapmaya çalışacağız. 

Kupada final oymamak istiyoruz. Ligde de en iyisini yapmak istiyoruz. Bu demek değildir ki şu an rahatız, 6. sıradayız. Daha iyisini yapmaya çalışacağız. Futbolcularım bunun bilincinde. Benim verdiğim onlara mesajlarım bu doğrultuda. Söylediğim gibi 27 puan alabilecek kapasitede bir takım ve biz bunun maksimumunu alacağız. dedi

SAKATLAR ANTREMANA KATILMADI
Aytemiz Alanyaspor Cengiz Aydoğan tesislerinde yaptığı antremana Kaleci Marafon, Siopis, Bakates, Caulker, katılmadı. Teknik Direktör Erol Bulut gözetiminde ısınma hareketlerinden sonra basına kapalı alanda  antremanlarını sürdürdü

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir