Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke: "Hak Edilen Galibiyet Son Dakikada Kaçtı"

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke: "Hak Edilen Galibiyet Son Dakikada Kaçtı"
Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Hatayspor ile berabere kalan takımının son dakikalardaki kaçan pozisyonla hak ettikleri galibiyeti elde edemediklerini ifade etti.

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Alanyaspor, Hatayspor ile Mersin'de 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, takımın performansını ve gelecek maçlar hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

Maç Değerlendirmesi

Tekke: "Oyunun Hakimi Bizdik"

Fatih Tekke, maç boyunca topa hakim olan ve oyunu kontrol eden bir Alanyaspor'un sahada olduğunu belirtti. Kendilerine yakışmayan bir golle geriye düştüklerini ifade eden Tekke, "Oyunun ilk dakikalarında beklenmedik bir gol yedik. Ancak takımımız bu durumu aşarak oyunun kontrolünü ele aldı" dedi. Teknik direktör, Hatayspor'un hızlı hücumlarla ve duran toplarla gol aradığını, ancak Alanyaspor'un üstün oyun anlayışıyla maçı domine ettiğini vurguladı.

"Değerli Bir Puan, Ama Üç Puan Kaçtı"

Tekke, maçın son dakikalarında kaçan bir pozisyonun galibiyeti ellerinden aldığını belirterek, "Son dakikada kaçan golle beraber, hak ettiğimiz üç puanı kaybettik. Ancak rakibimizden aldığımız bir puan da değerli" şeklinde konuştu. Alanyaspor'un kaosa dönüşmeyen oyun anlayışı ve oyuncuların istek ve arzusuyla gurur duyduğunu ifade eden Tekke, önlerinde zorlu maçların olduğunu ve bu periyotu en iyi şekilde atlatmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi. Önümüzdeki maçlarında Pendikspor ve Kasımpaşa ile karşılaşacaklarını hatırlatan Tekke, bu zorlu periyodu başarıyla geçmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.