Alanyaspor, Gaziantep maçı hazırlıklarına başladı

Alanyaspor, Gaziantep maçı hazırlıklarına başladı
Süper Lig'de son haftalarda inişli çıkışlı bir grafik çizen Aytemiz Alanyaspor, 15. haftada deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep Futbol Kulübü maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Aytemiz Alanyaspor'da yoğun mesai. Son 20 günde oynadığı 6 maçla 3 günde bir müsabakaya çıkan ve yoğun bir maç trafiğine giren Aytemiz Alanyaspor, Yeni Malatyaspor maçının ardından yine izin yapmadan yine sahaya indi. Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü'ne konuk olacak olan turuncu-yeşilli ekip, hazırlıklarına dün Zimbitlik sahasında yaptığı antrenmanla başladı. Teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde gerçekleştirilen idmanın ilk bölümünde, Malatya maçında forma giyen ve giymeyen oyuncular olarak iki grup halinde çalışma yapıldı. İdmanın ikinci bölümünde ise tam kadro taktiksel bir çalışma gerçekleştirildi. Antrenmana Ufuk Ceylan, ceyhun Gülselam ve Babacar katılmadı. 
 

LİDERE ÖZEL UÇAK 
Hazırlıklarına saat 16.00'da yapacağı idmanla devam edecek olan Aytemiz Alanyaspor'da orta sahanın önemli isimlerinden Tasos Bakasetas, kart cezası nedeniyle Gaziantep deplasmanında forma giyemeyecek. 15. haftaya 27 puanla lider giren Alanyaspor, Gaziantep maçına yarın Gazipaşa'dan özel uçakla gidecek.  Yaşar Kemal Uğurlu'nun düdük çalacağı Gaziantep FK - Aytemiz Alanyaspor lig mücadelesi Pazar günü saat 13.30'da oynanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir