Alanyaspor galibiyet hasretine son vermek istiyor

Alanyaspor galibiyet hasretine son vermek istiyor
Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'in 26. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü'nü Bahçeşehir Okulları Stadı'nda konuk ediyor. Savunmada eksik oyuncuları bulunan Alanyaspor, sahasında kazanarak beş maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Süper Lig'de en son 2 Şubat 2020 tarihinde oynanan 20. hafta mücadelesinde Yeni Malatyaspor'u mağlup eden Alanyaspor, sonrasında çıktığı 5 karşılaşmada 3 yenilgi, 2 'de beraberlik aldı. Aytemiz Alanyaspor, beş maçlık galibiyet hasretine bugün oynayacağı Gaziantep Futbol Kulübü mücadelesinde son vermek istiyor. Zorlu 90 dakika öncesi turuncu-yeşilli takımda, kart cezalısı Baiano, sakatlığı bulunan Siopis, Caulker ve Lokman Gör maç kadrosunda olmayacak. Rize deplasmanında sakatlanan kaleci Marafona'nın durumu ise maç bugün belli olacak. 32 puanla küme düşme hattından uzaklaşan Gaziantep Futbol Kulübü'nde ise Abdul Aziz Tetteh sakatlığı bulunan tek oyuncu. 

Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanacak mücadele bugün saat 17.00'da başlayacak. Karşılaşmada Sakarya bölgesi üst klasman hakemi Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Maçta Karaoğlan'ın yardımcılığını, Mehmet Kısal ve Bahtiyar Birinci yapacak. Mücadelede dördüncü hakem, Mustafa Aydın. VAR hakemi, Bahattin Şimşek. AVAR hakemi ise Burak Pakkan. Aytemiz Alanyaspor, Atilla Karaoğlan ile çıkığı tek maçtan yenilgi ile ayrıldı. Gaziantep ekibi ise Karaoğlan'ın yönettiği 5 maçta 3 galibiyet ve 2 yenilgi aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir