Alanyaspor'da Gaziantep hazırlıkları sürüyor

Alanyaspor'da Gaziantep hazırlıkları sürüyor
Temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, cumartesi günü sahasında ağırlayacağı Gaziantep Futbol Kulübü maçına büyük önem veriyor.  Sakat ve cezalı oyuncuları bulunan turuncu-yeşilliler, Gaziantep FK maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. 

Süper Lig'in 26. haftasında Bahçeşehir Okulları Stadında, 14 Mart Cumartesi günü Gaziantep Futbol Kulübü’nü misafir edecek olan Aytemiz Alanyaspor, hazırlıklarını taktik antrenmanla sürdürdü. Zimbitlik sahasında dün yapılan Gaziantep FK maçının taktik provasında oyuncuların oldukça istekli ve hırslı oldukları gözlendi. Antrenmana Baiano, Caulker ve Siopis katılmadı. Alanyaspor sağlık ekibi ise durumu kritik olan Bakasetas ile kaleci Marafona'nın maça yetiştirilmesi için yoğun mesai harcıyor.

Siopis'in yokluğunda ön liberoda Rize deplasmanında olduğu gibi Salih-Ceyhun ikilisinin, Savunma dörtlüsünden Caulker'in yokluğunda ise Welinton ile Tzavellas ikilisinin görev alması bekleniyor.  bekleniyor.  Kaleci Marafona'nın maça kadar sakatlığını atlatamaması durumunda ise kaleyi Eray Birniçan'a göre daha tecrübeli olan Cenk Gönen'in koruması yüksek ihtimal.

Alanyaspor teknik ekibi, Gaziantep FK maçına büyük önem veriyor. Antrenmanlar öncesi futbolcularla toplantılar yapan teknik ekip, beş haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Yine dört maçtır gol atamayan Cisse'nin de idmanlarda istekli ve çalışkan olması teknik heyeti umutlandırdı.