Alanyaspor bu haftayı İstanbul'da geçirecek

Alanyaspor bu haftayı İstanbul'da geçirecek
Kasımpaşa ile Kupa ve Lig’de peşe peşe iki maç yapacak olan Aytemiz Alanyaspor, bu haftayı İstanbul'da geçirecek. Turuncu-yeşilli takım Çarşamba kupa ve Cumartesi günü lig maçında Kasımpaşa'ya konuk olacak.

Süper Lig'de 2'nci devreye Hes Kablo Kayserispor galibiyeti ile başlayan Aytemiz Alanyaspor, devre arası kampından bu yana izin yapmıyor. En son devre arası kampında Belek'te bir gün izin yapan turuncu-yeşilli takım yoğun maç trafiği nedeniyle izin yapamadı. Alanyaspor, kamp sonrası izin yapmadan Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında 3-1 galip geldiği Kasımpaşa maçına çıktıktan sonra ara vermeden Kayserispor maçına hazırlıklarına başladı ve farklı galip geldiği bu maçın ardında yine ara vermeden kupa maçının rövanşı için hazırlıklara başladı.

Turuncu-yeşilliler, Recep Tayyip Erdoğan Stadında; 22 Ocak Çarşamba günü Türkiye Kupası ve 25 Ocak Cumartesi günü de lig maçında Kasımpaşa ile karşılaşacak. Salı günü (bugün) öğle saatlerinde Alanya-Gazipaşa Havalimanından İstanbul'a gidecek Alanyaspor,  kupa maçı sonrası Alanya'ya dönmeyecek ve Cumartesi günü oynanacak lig maçının hazırlıklarını İstanbul'da yapacak. Alanyaspor, Cumartesi geç saatlerde Alanya'ya dönecek.

Aytemiz Alanyaspor, Çarşamba günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanş maçının son çalışmasını dün Zimbitlik sahasında yaptı. Antrenmana Juanfran ve Musa Çağıran dışında bütün oyuncular katıldı. Musa ve Juanfran ise takımdan ayrı idman yaptı. Alanyaspor, kupa maçı öncesi son çalışmasını bugün (salı) İstanbul'da yapacak.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir