Alanya Belediyespor, Efeler Ligi'nde Fenerbahçe'yi ağırlayacak

Alanya Belediyespor, Efeler Ligi'nde Fenerbahçe'yi ağırlayacak
Brand Group Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, TVF AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 18. haftasında ligin ikinci sırasındaki Fenerbahçe Parolapara takımını ağırlayacak. Maç 4 Şubat Pazar günü saat 14.00'te Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşecek.

Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, TVF AXA Sigorta Efeler Ligi'nin heyecan dolu mücadelesine ev sahipliği yapacak. 4 Şubat Pazar günü saat 14.00'te Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan karşılaşmada, Alanya Belediyespor ligin ikinci sırasında bulunan Fenerbahçe Parolapara takımını ağırlayacak.

KRİTİK MÜCADELE ÖNCESİ HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Brand Group Alanya Belediyespor, kendi evinde oynayacağı bu kritik maça galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Formda kadrosu ve stratejik oyun planıyla dikkat çeken Alanya Belediyespor, Fenerbahçe'yi ağırlamanın avantajını kullanarak taraftarına galibiyet sevinci yaşatmayı hedefliyor.

LİGİN İKİNCİ SIRASINDAKİ FENERBAHÇE KARŞISINDA ZORLU MÜCADELE

Alanya Belediyespor, 12 galibiyet ve 5 mağlubiyetle ligin 4. sırasında bulunurken, Fenerbahçe Parolapara takımı ise 16 galibiyet ve 1 mağlubiyetle ligin ikinci sırasında yer alıyor. İki güçlü takım arasındaki mücadelede kıyasıya rekabet ve hırslı oyunun beklendiği maç, voleybol severler için heyecanla bekleniyor.

TARAFTARLAR MAÇA DAVET EDİLDİ

Brand Group Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, maç öncesi taraftara seslenerek, "Rakibimiz güçlü bir takım. Kendi sahamızda oynayacağımız en kritik maçlardan biri. Rakibimizi yenmek için mücadele edeceğiz. Takımımız çok iyi hazırlandı. Her maçta arkamızda büyük destek olan muhteşem bir taraftarımız var. Kıran kırana oynanmasını düşündüğümüz Fenerbahçe-Alanya Belediyespor maçına 4 Şubat Pazar günü saat 14.00'te tüm spor severleri bekliyoruz" dedi.

CANLI YAYIN: TVF VOLEYBOL YOUTUBE KANALI

Maç, TVF Voleybol YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Voleybol severler, bu heyecan dolu mücadeleyi ekranlarından takip edebilecekler.

Haber Editörü
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir