Alanya Belediyespor Efeler Ligi'nde 6. Galibiyetini Aldı: Türşad'ı 3-0 Yendi!

Alanya Belediyespor Efeler Ligi'nde 6. Galibiyetini Aldı: Türşad'ı 3-0 Yendi!
Axa Sigorta Efeler Ligi'nin 7. haftasında Brand Group Alanya Belediyespor, Türşad'ı deplasmanda 3-0 yenerek başarısını sürdürdü.

Axa Sigorta Efeler Ligi'nde müthiş bir performans sergileyen Brand Group Alanya Belediyespor, 7. hafta maçında Türşad karşısında üstün bir oyun ortaya koyarak galibiyet serisini sürdürdü. Deplasmanda oynanan mücadelede kırmızı beyazlılar, rakiplerine set şansı tanımadı ve 3-0'lık net bir galibiyet elde etti.

ALANYA BELEDİYESPOR'UN BAŞARILI PERFORMANSI SÜRÜYOR: TÜRŞAD KARŞISINDA NET ZAFER

İlk seti 20-25, ikinci seti 19-25 kazanan Alanya Belediyespor, üstün performansıyla maçın kaderini belirledi ve 3. seti de 20-25'lik skorla alarak sahadan zaferle ayrıldı. Bu önemli galibiyetin ardından takımın oyuncuları büyük bir sevinç yaşarken, 7 haftada 6 galibiyet elde etmenin gururunu yaşadılar.

Brand Group Alanya Belediyespor'un bir sonraki mücadelesi, Axa Sigorta Efeler Ligi'nin 8. haftasında 19 Kasım Pazar günü Alanya'da Kayseri ekibi Develi Belediyespor'u ağırlayacak. Takım, bu önemli maçta başarılı performansını sürdürerek galibiyet serisini devam ettirmeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.