Abdulkerim bardakçı sonunda bitti! Duyuru yapıldı resmen bitti bu iş

Abdulkerim bardakçı sonunda bitti! Duyuru yapıldı resmen bitti bu iş
Abdülkerim Bardakcı için Galatasaray'da sıcak bir gelişme yaşandı. Galatasaray'daki performansıyla beğeni toplayan milli stoper Abdülkerim Bardakcı'nın geleceği için karar verildi. İşte detaylar...

Galatasaray'da yönetim Abdülkerim Bardakcı için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılılar, birçok Avrupa takımının yakından takip ettiği milli stoper oyuncusu Abdülkerim Bardakcı için yeni bir hamlede bulundu.

ABDÜLKERİM BARDAKCI, AVRUPA'NIN RADARINDA

2022'nin yazında Fenerbahçe'nin de istediği Abdülkerim Bardakcı'nın transferinde mutlu sona Galatasaray ulaşmıştı. Sarı-kırmızılılar, Konyaspor'dan 2.8 milyon euro bonservisle transfer ettiği milli stoper ile 2025'in yazına kadar sözleşme imzalamıştı. Başarılı performansıyla hem takımın hem de A Milli Takım'ın vazgeçilmezi olan Bardakcı, Avrupa ekiplerinin de dikkatini çekmeyi başardı.

TRANSFER BİTTİ

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, yıllık ücret olarak 19 milyon 550 bin TL kazanan milli stoperin maaşına zam yaparak 25 milyon TL'nin üzerine çıkarmayı planlıyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Abdülkerim Bardakcı, bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 32 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 30'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 2655 dakika sahada kalan 29 yaşındaki stoper, 5 golle skora etki etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.