Türkdoğan: Bizim tek ölçümüz milletin bekası için oluşan Cumhur İttifakı

Türkdoğan: Bizim tek ölçümüz milletin bekası için oluşan Cumhur İttifakı
MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan bazı kişilerin “Cumhur İttifakı’ndan yemlenip, zillet ittifakında yumurtlamayı” düşündüklerini belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’ın sosyal medya paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “Cumhur İttifakı sayesinde bürokrasiyi en üst seviyede kullanan ve ben büyük bir gücüm iddiasında olanlar; yani bizim kümesten obezite ölçüsünde yemlenip, zillete yumurtlamayı düşünenler bu devran böyle gitmez! Ülkemiz, herkesin yerini ve safını net belirlemesi gereken kritik bir dönemden geçerken, gördüklerimizi bildiklerimizi yüksek sesle haykırırız. Bizim tek ölçümüz ülkenin ve milletin bekası için oluşan Cumhur İttifakı.”

KİRİŞ’TEN DESTEK: FARKINDAYIZ
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ve Alanya Belediyesi’nin AK Partili Meclis Üyesi Mehmet Ali Kiriş, Türkdoğan’ın paylaşımında destek vererek, “Cumhur da her şeyin farkında, Cumhur İttifakı da Mustafa Türkdoğan Başkanım. Vefa İstanbul 'da bir semtin adından öte, siyasi manevra yapanların semtine uğramamış bir müessesedir.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir