Toklu, Alanya halkına müjdeyi verdi

Toklu, Alanya halkına müjdeyi verdi
Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin daha kaliteli hizmet verebilmesi adına, Sağlık Bakanlığı’ndan talep edilen ödeneği onaylandığı müjdesini verdi. Toklu, “Hastanemiz ve Üniversitemiz uyum ve koordine içerisinde çalışarak Alanya halkına daha kaliteli hizmet vermeye devam edecek” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Genel Cerrahi, Acil Servis, Ortopedi ve Travmatoloji, Plastik Cerrahi, Mikro cerrahi ve Göğüs Cerrahisi branşlarında cerrahi setlerinin sayısını arttırıp, hastane sevkini minimum seviyeye indirmek için istenilen ödeneğin Sağlık Bakanlığı tarafından kabul edildiğini açıkladı.  Toklu, “Bu ödenek onaylanmış ve Sağlık Bakanlığı tarafından önümüzdeki günlerde gelecektir. Ayrıca 5 adet daha vantilatör cihazı talebi de kabul edilmiş olup hastanemiz bünyesine kazandırılacaktır” dedi. 

‘DAHA KALİTELİ HİZMET VERİLECEK’

Açıklamasına devam eden Toklu şunları söyledi: “Sağlanan bu cihazlardan sonra genel cerrahi branşında mikro cerrahi, göğüs cerrahi alanı ve ortopedi ameliyatlarında bu cihazlar sayesinde daha kaliteli hizmet verilmeye devam edilecektir.  Özellikle bu cihazların hastanemize kazandırılması noktasında Başta Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere tüm milletvekillerimize teşekkür ederiz. Hastanemiz daha iyi hizmet vermeye, vatandaşlarımızın taleplerini daha hızlı bir şekilde cevap vermeye bundan sonraki süreçte devam edecektir” şeklinde konuştu.

‘HASTANEMİZ DAHA İYİ YERLERE GELECEK’

Hastanenin üniversite ile uyum içerisinde çalıştığını söyleyen Başkan Toklu, “Alaaddin Keykubat Üniversitesi’ne bağlanması sonrasında üniversitemiz ile birlikte uyum içerisinde çalışmalarına devam eden hastanemiz,  üniversitemizin katkılarıyla daha iyi yerlere gelecektir. Özellikle pandemi sürecinde ki katkılarından dolayı Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr.  Ekrem Kalan ve Hastane Başhekimimiz Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı’ya  teşekkür ederiz.  İnşallah koordineli çalışmalarımız sonucu, üniversite hastanemiz vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermeye devam edecektir” dedi.