Mustafa Türkdoğan: 'Yetki Verilirse Çözeriz'

Mustafa Türkdoğan: 'Yetki Verilirse Çözeriz'
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, İskele-Rıhtım bölgesinde teknelerin bağlandığı alanda yaşanan çökme ve tahribatı yerinde incelediler.

Geçtiğimiz hafta yoğun yağmur ve depremler sonrası teknelerin halatlarını bağladığını İskele Rıhtım'da bulunan beton bloklarda çökme ve kaymalar yaşanmıştı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan çökmelerin yaşandığı bölgede dün incelemelerde bulunarak, teknecilerden bilgi aldılar. 

İncelemeler sonrasında açıklamalarda bulunan MHP İlçe Başkanı Türkdoğan,  "Belediye Başkanımız Sn. Adem Murat Yücel, Ülkü Ocakları Başkanımız Sn. Yavuz Uysal, Meclis Üyelerimiz ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte İskele-Rıhtım bölgesinde teknelerin bağlandığı alanda yaşanan çökme ve tahribatı yerinde inceledik. Şehrimizin en gözde yerinde yaşanan bu çirkin görüntünün bir an evvel düzeltilmesi elzemdir. Tarım Bakanlığı tarafından Balıkçılar Kooperatifine kiraya verilen rıhtım bölgesindeki bu keşmekeşin bir an evvel düzeltilmesi için tüm ilgili ve yetkilileri göreve davet ediyorum. Alanya Belediyemiz yetki verildiği takdirde sorumluluk almaya hazırdır..." ifadelerine yer verdi.