Mehmet Can Karagöz'den tepki!

Mehmet Can Karagöz'den tepki!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’da katıldığı etkinlikte bir çocuğun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik “O adam hain” sözlerinin ardından konuşan CHP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Can Karagöz, “Partim, iktidarın bu haline düşse mevcut aktif tüm görevlerimden istifa ederdim” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trabzon'da katıldığı bir etkinlikte mikrofonu eline alan küçük bir çocuğun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için "Bay Kemal, Cumhurbaşkanı amcamın karşısında kim? O adam hain hain" demesine Alanya’dan da tepki geldi. Yaşananların ardından açıklama yapan CHP Antalya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Can Karagöz, Türkiye’nin kutuplaşmasından herkes nasibini aldığını söyledi.

Karagöz, “Açık söyleyeyim, kendimi bildiğimden beri gönül verdiğim partim, iktidarın bu haline düşse, halkıyla alay eder hale gelip, üstüne çocuklara varıncaya kadar kutuplaştırma bir hale gelse, için kan ağlasa bile mevcut aktif tüm görevlerimden istifa ederdim. Erdoğan'ın, küçüğün sözlerinden sonra "Öyle deme evladım" demesi veya o an boşluğuna gelse bile Kılıçdaroğlu'nu arayıp "Ya arkadaş, bu iş yanlış oldu" deyip özür dilemesi gerekirdi. Memleketin kutuplaşmasından herkes nasibini aldı. Solcular ve ülkücüler çoğunlukla iyi bir sınav veriyor. Yanlışa yanlış diyebiliyor. Ama iktidar kanadı, belki de gücün etkisinde memleketi utanacağımız noktalara sürüklüyor. Bu olaydan dolayı en ufak pişmanlık göstermemeleri dışında sanki haklı çıkacaklar düşüncesiyle üstelik elinde altıoklu bayrak olan çocuk fotoğrafları da paylaşıyorlar. Evet ben de çocukken babamla birlikte çok mitinge gittim, çok bayrak tuttum, çocuğum sevineyim diye her şeyi bir fazla verirlerdi. Mitingdeki keyif hiçbir yerde yoktu. Böylece çocukluktan bazı kavramlara saygı duymayı öğrettiler. Şimdi bu olayı bunlara bir mi tutuyorsunuz?” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir