Kaybeden Gömeç, Seçim Sürecini Değerlendirdi

Kaybeden Gömeç, Seçim Sürecini Değerlendirdi
Seçimin kaybedenlerinden Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Bilal Gömeç, seçim süresince kendisi ve ekibi hakkında olumsuz algı oluşturulduğunu ifade ederek, “Olumsuz algı ile kamuoyunu yanıltıcı bilgilerin verilmesini esefle kınıyorum” dedi..

Bugün gerçekleştirilen ALTSO ikinci tur seçimlerinin ardından yazılı bir açıklama yapan ALTSO Başkan Adayı Bilal Gömeç, kendisine inan ve destek veren herkese teşekkür etti. Gömeç açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Sevgili Hemşehrilerim;
Dünya kenti Alanya’mıza hizmet etmek  için çıktığımız yolda, sizlerden aldığım güç ve destek ile Marka Kent Alanya vizyonu ve Ortak Akıl ile birlikte hizmet etmek için yola çıktım. Çıkmış olduğum bu yolda binlerce Ağabeyim, Kardeşim ve Dostum oldu.

 Alanya için sorumluluk alarak taşın altına eline sokma cesaretinde bulunan herkese çok teşekkür eder ve göstermiş oldukları bu davranışa çok saygı duyduğumu belirtmek isterim. Şahsıma destek veren birbirinden kıymetli ekip arkadaşlarımın bu cesaretleri ve fedakarlıkları takdire şayandır.

Kozmopolit bir yapıda, kültürel ve yöresel farklılıkların tek bir noktada harmanlandığı ve bu harmandan gücün, birlikteliğin, kaliteli hizmetin ve en önemlisi GÜÇLÜ BİR ALANYANIN ortaya çıktığı ticaret hayatımızı daha da ileriye taşımak, daha da güçlü kılmak için siz değerli hemşerilerimin desteği ile bu göreve talip olmuştum.

Herkesin çok net ve kesin bir şekilde bilmesini isterim ki; ŞAHSIM BİLAL GÖMEÇ BU GÖREVE TALİP OLURKEN KUTUPLAŞMALARA VE AYRIMCILIĞA MÜSAADE ETMEYEREK ŞEHRİMİZİN KÜLTÜREL YÖRESEL İNSAN ZENGİNLİĞİNİ SERMAYE EDİNEREK, BU ZENGİNLİKTEN ŞEHRİMİZE KATMA DEĞER KAZANDIRACAK PROJELER ÜRETEREK, ALANYAMIZI TEK YÜREK TEK VÜCUD HALİNDE BİRLŞETİREREK ORTAK AKIL İLE TİCARİ VE SOSYAL HAYATIMIZI DAHA İLERİYE TAŞIMAYI HEDEF EDİNDİM.

 Şunu bilmenizi isterim, Seçim boyunca başta şahsım olmak üzere ve ekip arkadaşlarım üzerinden yapılan olumsuz algı ile kamuoyunu yanıltıcı bilgilerin verilmesini esefle kınıyorum. Seçim süresince çalışmalarımızda etik kurallar çerçevesinden asla çıkmadık. Ahlaklı ve dürüstçe seçim sürecini yönettik.

Son olarak bu yoğun ve stresli ama bir o kadar güzel geçen Seçim Kampanyamız süresince şahsıma ve hayallerime inanarak bana destek olan tüm ekip arkadaşlarıma ve seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu dayanışmanın ve birlikteliğin yaratmış olduğu sinerji ve dostluklar ile ben ve ekibim zaten KAZANDI."

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir