Karadağ: "Korona virüsünü ciddiye almalıyız"

Karadağ: "Korona virüsünü ciddiye almalıyız"
CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Karadağ, Korona virüsünün Türkiye’de görülmesine ilişkin alınan tedbirlerin daha üst seviyeye çıkartılması gerektiğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda gündeme dair açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Türkiye'nin en büyük sorununun korona virüsü olduğunu ve bu işi ciddiye alıp tedbirli olunması gerektiğini söyledi. Karadağ, “Türkiyemizi tehdit eden korona virüsü ile alakalı kısa bir açıklama yapmak istiyorum. Bu işin çok dedikodusu yapıldığı zaman işin gerçekliğinden çok farklı yerlere gidiyor. Daha önceki açıklamalarımızda gene değindiğimiz gibi Alanya’mız bir turizm kenti. Aynı zamanda da bir tarım kenti. Uluslararası ilişkiler, ve savaşta dahil bu tür olayların etkisi Alanya’da çok fazla oluyor. Çünkü Alanya’mız gerçekten dünya ile entegre olmuş, özellikle turizmin hem başkenti hem de ülkemizi yurtdışında en iyi temsil eden sektörlerin başında geliyor. Dolayısıyla bu konuda bir açıklama yaparken dikkatli olmakta fayda var diyerek telafi ediyorum. Ancak kesinlikle bu konuyu da hafife almamak gerekir, çünkü biliyoruz ki dünyanın birçok ülkesinde can kaybına sebep olan bu virüs aynı zamanda Ticari birtakım kayıplara da yol açtı. Dolayısıyla bu konuda sağlık Bakanlığının aldığı ciddi tedbirler var ve bu ciddi tedbirler için de bakanımızı kutluyorum ama aynı zamanda bunun biraz daha üst boyutlara çıkartılması ve özellikle de kendi yaşantımızda bile bu işi ciddiye alıp tedbir olmamız gereklidir diye düşünüyorum. Ulaşım sektörünü ilgilendiren bir olayla birlikte korona virüsünü birbirine bağlamak istiyorum. Biliyorsunuz virüsün geçtiği yerler özellikle toplu yaşam alanlarında oluyor ve bu konuda bizim ulaşım sektöründeki arkadaşlarımız özellikle Kooperatif başkanımız, daha önceki yapmış olduğu çalışmalara bugün de ilave çalışma yaparak, toplu taşımaların ilaçlama çalışmaları ve dezenfekte çalışmaları başlattı. Ben buradan bu çalışmayı yürüten arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

PLAKET TAKDİM ETTİ
Karadağ yaptığı açıklamaların ardından, eski CHP Kadın Kolları Başkanı İlkur Akpınar’a yağmış olduğu çalışmalardan dolayı iade-i itibar amacıyla plaket takdim etti. Plaket takdimi sonrası Karadağ, üye kayıtlarının yoğunlaştığını söyleyerek CHP partisine üye olan 2 kişiye rozet taktı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir