Hüseyin Karakulak, İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı

Hüseyin Karakulak, İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısında ülke genelinde kongre kararı almasının ardından İYİ Parti Alanya  İlçe Teşkilatında hareketlilik başlarken Alanya'nın tanınmış ve sevilen siyasetçilerinden  Hüseyin Karakulak, İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıkladı..

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısında ülke genelinde kongre kararı almasının ardından İYİ Parti Alanya  İlçe Teşkilatında hareketlilik başlarken Alanya'nın tanınmış ve sevilen siyasetçilerinden  Hüseyin Karakulak, İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıkladı.

Alanya'nın Batı bölgesinde yetişen,  güvenilirliği ile tanınan ve İYİ Parti Alanya  İlçe Başkanlığı'nda halen Başkan Yardımcılığı ve  Yönetim Kurulu üyeliği yapan Karakulak , “İYİ Parti’mizi Alanya'da  birinci parti yapmak için ilçe başkanlığına aday oldum. Ülkemizi ve Alanyamızı Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in izinde aydınlık yarınlara taşımak istiyoruz. İyilerin Partisi İYİ Parti’yi , yol arkadaşlarımızla birlikte yerelde ve genelde iktidara getirmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız” dedi.

TABANI BİRLEŞTİRMEK, BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAMAK İÇİN ADAYIM!

27.11.2022 tarihinde yapılacak olan İYİ Parti 2. Olağan Alanya İlçe Kongresinde Alanya  İlçe Başkan adayı olduğunu  açıklayan Hüseyin Karakulak, '' Partinin kuruluş ve teşkilatlanma sürecinde elini taşın altına koyanlardanım. Şuanda  İlçe teşkilatında Yönetim Kurulu üyesi ve Başkan yardımcılığı görevini sürdürmekteyim. Üyelerimizin ve delegelerimizin takdir ve destekleriyle partimize, Alanya İYİ Parti İlçe Başkanı olarak hizmet etmek istiyorum. 
Parti de birlik ve beraberliği  sağlamak için İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığı'na aday oldum. Öncelikli hedefim, halkımızın ve üyelerimizin iyi ve kötü gününde yanlarında olup  kenetlenmesini sağlayarak tabanda var olan kırgınlık  ve küskünlüğü bitirmektir.  İYİ Partililer ile birlikte çıktığım bu yolda hedefimiz birlik ve beraberlik içerisinde İYİ Partimizi hem Alanya'da , hem de Türkiye genelinde iktidara taşımaktır. Çıktığımız bu yolda Allah, birlik ve beraberliğimizi daim etsin” diye konuştu.

HÜSEYİN KARAKULAK KİMDİR

04.04.1964 yılında Alanya'da doğdu. Uzun yıllar turizm ve tarımla ilgilendikten sonra 2016 yılında emekli oldu.
Görev ve Hizmetleri
Aktif siyaset hayatına 1982 yılında Ülkü Ocakları'na girerek başlamıştır.
- 1990 yılında  MHP Alanya İlçe Yönetimi'nde Yönetim Kurulu Üyesi, 
-1994 yılında Okurcalar Köy Muhtarı,
-1995-2008 yılları arası Okurcalar MHP Belde Başkanı,
-2008 yılında Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyesi ,
-2009-2014 yılları arası Okurcalar Belediye Başkan Yardımcısı,
-2010-2019 arası Alanya Ziraat Odası Meclis üyesi ,
-2016 yılında Alanya Çiftçi Malları Koruma Kurulu Başkanı,
-2018 yılında Alanya İyi Parti İlçe Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi,
-2020 yılından itibaren İyi Parti Alanya İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır.