Gömeç, Gayrimenkulün nabzı Alanya'da atacak

Gömeç, Gayrimenkulün nabzı Alanya'da atacak
Altso Başkan Adayı Bilal GÖMEÇ projelerini tanıtmaya devam ediyor. Gayrimenkul sektörünü kalkındıracak açıklamalarda bulundu.

 Gömeç yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“İnşaattaki büyümenin önemli oranda gayrimenkul sektöründe hareketliliği düşünülecek olursa zirvede yeni rotaların oluşturulması gayet muhtemel bir gelişme olacaktır.
Her sektör bir değişim ve gelişim dönemine girdi. Dolasıyla, gayrimenkul sektörü de bu gelişmelerden pazar payını almıştır.

Zirvede, emlakçılarımızla birlikte Alanya’mızın gayrimenkul alanında sektörel olarak hem ülkemizde hem yurt dışına açılma atılımları ile uluslararası arenada hareketliliği etkinleştirme süreci görüşülecektir.

Kentimizin gayrimenkul sektörü adına başarılı çalışmalara imza atmak için buluştuğumuz zirvede; Tüm alt segmentleri değerlendirmek ve  kent misyonumuza katkı sağlamaya yönelik vizyonumuzla içeriklerin nabzını tutmaya çalışacağız.

Tabi tüm bunların yanında sürdürülebilirlilik temel amacımız olmalıdır. Zira kentimizin temel ihtiyaçlarının saptanması ile birlikte çevresel kaynakların sınırlı olduğu bilinciyle ve gelecek nesillere daha yaşanılabilir kent bırakma anlayışıyla planlı adımlar atmak zirvemizin baş konusu olacaktır. Çünkü, bilinçsiz yapılan şehirleşme ile alan gittikçe daralmakta, ihtiyaç duyulan kaynaklar yavaş yavaş zarar görmektedir. Bu nedenle de artık çevreye en az zarar veren sektör anlayışına hakim olarak geçmişten günümüze bir çok medeniyete ev sahipliği yapan Alanya’mız için önem arz etmektedir
Zirvemizde bu güzel kentte çağdaş gayrimenkul çalışmalarını başlatarak  kentimizin çehresini düzenlemek, ekolojik yapısına zarar vermeden ilerlemek temel amacı olacaktır. Haliyle hedeflerin belirlenmesi için Alanya gayrimenkul zirvesinde birbirinden önemli iş insanlarımız ile bir araya geleceğiz.
Umuyoruz ki, Dünya genelinde yaşanan tüm gelişmelere hem Alanya’mız hem de global değişimlerimiz ile yeni dünya düzenine ayak uydurabilelim.

Yapacağımız zirvede gayrimenkulün nabzı Alanya’da atacak ve Alanya bir Dünya kenti olacak.”