CHP’den ödüllü 100. yıl yarışması

CHP’den ödüllü 100. yıl yarışması
CHP Genel Merkezi Milli Mücadelenin 100. Yılı kapsamında çocuklar ve yetişkinleri kapsayan Resim, Şiir ve Beste yarışması düzenliyor. CHP Alanya İlçe Başkanlığı İlçe Eğitim Sekreteri Halime Ceylan, yarışma hakkında bilgi verdi. Toplam ödül, 145 Bin TL olarak açıklandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’nin yarışmayı ilan etmesinin ardından CHP Alanya İlçe Eğitim Sekreteri ve Kültür Sanat Komitesi Başkanı Halime Ceylan yarışma hakkında açıklamalarda bulundu.

Ceylan yaptığı açıklamada, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezimiz bir resim şiir ve Beste Yarışması düzenledi. Beste yarışması, hem çocuk kategorisinde, hem büyük kategorisinde yapılacak ve bütün yarışmalarda ilk 3 dereceye giren kişilere para ödülü verilecek. Çocuk beste yarışmasında birinciye 20 Bin TL ikinciye 15 Bin TL üçüncüye ise 10 Bin TL, büyük kategorisi beste yarışmasında birinciye, 50 Bin, İkinciye 30 Bin, üçüncüye 20 bin lira ödül verilecek” dedi ve tüm vatandaşları yarışmaya katılmaya davet etti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir