Böcek: "Ben herkesin belediye başkanıyım"

Böcek: "Ben herkesin belediye başkanıyım"
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek bir dizi program kapsamında Alanya’ya geldi. Başkan Böcek ilk olarak CHP Alanya İlçe Teşkilatı’nı ziyaret edip partililerle bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek bir dizi program kapsamında Alanya’ya geldi. Başkan Böcek ilk olarak CHP Alanya İlçe Teşkilatı’nı ziyaret edip partililerle bir araya  geldi. Toplantıda ilk olarak CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ konuştu. Başkan Karadağ, "Biliyorsunuz 18 Şubat Atatürk'ün Alanya'ya geliş yıl dönümü. 19'unda da çok değerli başkanım Alanya'yı ziyaret etti. Bence bu çok anlamlıydı. Sen ben tok biz varız diyen başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

'BEN HERKESİN BELEDİYE BAŞKANIYIM'
Başkan Muhittin Böcek'te "31 Mart seçimleriyle ilgili öncelikle Alanyalıların destekleriyle ilgili ittifakımızla birlikle Alanyalılara teşekkür ederim. Bundan sonra çok sık görüşeceğiz. Bizi temsilen Erkan kardeşim de başkan vekilliği yapar. Alanya'nın sorunlarını biliyoruz. Çalışma arkadaşlarımızla bereber Alanyamızda büyükşehir belediyesi olarak yapmamız gerekenler ne varsa onları yapacağız. Aynı zamanda yalnız gelmiyorum. Genel sekreter yardımcılarım, diğer daire başkanlarım,  ASAT ile ilgili daire başkanı ve genel müdür yardımcı arkadaşlarımla birlikte eğer ki sizlere ulaşan sorunlar varsa sevgili başkanım bize iletiyor.  Erkan kardeşim de bize iletiyor.  2 gün buradayım. Program dahilinde sorununuz yapmamız gereken varsa onları da dinleyeceğiz. Bir kez daha sevgili Alanyalılara ve sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Her şey yoldaşlarımız,  partidaşlarımız için. İyi ki varsınız" diye konuştu.  Seçimden önce her ay Alanya'ya geleceğini söylediği ancak ilk kez parti binasına geldiği ile ilgili soruya cevap veren Böcek,  "İlçe teşkikatına geldik. Telekküre de geldik. Bundan sonraki işimiz parti binaları ziyareti değil. Karadağ yeni seçildi. Yeni görev dolayısıyla geldim. Bizim işimiz hizmet. 5 yıl canla başla koşacağız. Bu koşu sürecinde ilçe başkanımızın, partililerimizin;  Alanyalı hemşehrilerimizin talepleri olacak. Partiyi ilçe başkanları, il başkanları,  milletvekililerimiz yönetecek. Ben partimi büyükşehir belediye başkanı sıfatıyla ziyaret ediyorum. Ben herkesin belediye başkanıyım" dedi. 

YARIN ALTSO'DA TURİZMCİLERLE BULUŞACAK
Halk Su ve Halk Süt ile ilgili soruyu da cevaplayan Böcek,  "26 yıllık belediye başkanlığım sürecinde bizi seven,  sevmeyen,  bizi aday gösteren,  oy veren hemşehrilerimizi mahcup etmeden,  çalmadan çaldırmadan bugünlere gelmiş birisiyiz. Biz seçim sürecinde ne söz vermişsek onu yapacağız. Bütün vatandaşlarımızın dertlerine derman olacağız. Vatandaşlarımızım hakkını gasp edenlerle de Konyaaltı Sahili ike ilgili de vatandaşlarımızın cebinden çıkan her kuruşun hesabını sormaya devam edeceğiz. Çalışmalarımız aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğiz.  Ulaşımla ilgili doğu hattında merkezi kart sistemine geçildiği aynı uygulamanın batı hattında yapılıp yapılmayacağı sorulan Böcek,  "Şu anda Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Çalıştayı yaptırıyorum. 
3 ay önce başlattığım Ulaşım Master Planı yaptırıyorum. 19 ilçemizde ulaşım master planı tatmamlanıyor. Çalıştay çok önemli. Antalya için çok hayırlı olacaktır. Ulaşımla ilgili tüm paydaşların katılımıyla çalıştay tamamlanıyor. Önümüzdeki günlerde hem taşınanlar hem de taşınanlar memnun olacak" Partililerle sohbet edip taleplerini dinleyen Başkan Böcek daha sonra İYİ Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti.  Başkan Böcek yarın saat 10.00’da da ALTSO Konferans Salonu’nda turizmcilerle bir araya gelip talepleri dinleyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir