Bilal Gömeç, Gürsel Baran ile görüştü

Bilal Gömeç, Gürsel Baran ile görüştü
5 Kasım da yapılacak olan ALTSO seçimlerine tüm hızıyla hazırlanan Bilal Gömeç her geçen gün önemli ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.

5 Kasım da yapılacak olan ALTSO seçimlerine tüm hızıyla hazırlanan Bilal Gömeç her geçen gün önemli ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor. ALTSO Başkan adayı Bilal Gömeç Ankara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Gürsel Baran ile görüşme gerçekleştirdi. Kredi Garanti Fonu Yönetim Kurulu Üyeliği, Gümrük Turizm İşletmeleri A.Ş Başkan Vekilliği, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulunda Denetim Kurulu Başkanlığı da yapmış olan Baran önemli görevlerde bulunmuştu.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla ATO Başkanı Gürsel Baran’ı ziyaret ettiğini duyuran Gömeç açıklamalarda bulundu:
‘’Yıllardır yürütmekte olduğu ATO meclis üyeliği ve 2016 yılından bu yana ATO Başkanı olarak devam ettiği görevindeki bilgi ve engin tecrübelerini, yolumuza ışık tutan fikirlerini bizlerle paylaşmasından dolayı kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Alanya’mızın sosyal kültürel ve ekomomik kalkınması inin tek gayemiz hizmet etmek olacaktır.
Kendisine keyifli sohbeti ve içtenliği için bir kez daha teşekkür eder, her zaman ağırlamaktan onur duyarız.’’ İfadelerine yer verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir