Arıkan, Apaydın'ın görevden alınmasını talep etti

Arıkan, Apaydın'ın görevden alınmasını talep etti
Alper Arıkan'ın kardeşi Çağrı Arıkan sosyal medya üzerinden İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın'ı AK Partililerle beraber hareket etmekle suçladı ve görevden alınmasını talep etti.. Alper Arıkan ise Apaydın'a göndermede bulundu.. Yücel Apaydın'dan ise cevap gecikmedi..

Alanya İyi Parti Üyesi Şefik Bahçe'nin sosyal medya üzerinden küfürlü mesaj paylaşmasının ve özür dilemesinin ardından Alanya İyi Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, Şefik Bahçenin arkasında durmamış ve şu ifadeleri kullanmıştı; “Herkes kurumlara, kişilere ve kurumları temsil edenlere karşı edebiyle adabıyla ve saygı çerçevesinde eleştiri yapabilir. Şefik Bahçe sadece bizim üyemiz. Parti temsilcisiymiş gibi onun ağzından çıkan sözlerin partiye yapıştırılması haksızlıktır. Şefik Bahçe geçmişte de tutarsız hareketleri sebebiyle bizden çok tasvip görmeyen, partide hiçbir görevi olmayan bir kişidir.”

Şefik Bahçe'nin AK Parti'nin şikayeti üzerine gözaltına alınmasının ardından İYİ Parti Alanya İlçe teşkilatında ortalık neredeyse tam anlamıyla karıştı. Hayri Arıkan'ın oğlu ve İYİ Parti Antalya Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Alper Arıkan'ın kardeşi olan Çağrı Arıkan sosyal medya üzerinden İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın'ı AK Partililerle beraber hareket etmekle suçladı ve görevden alınmasını talep etti. Arıkan paylaşımında şu ifadeleri kullandı; "Yazık..Acı olan da İYİ PARTİ Alanya ilçe başkanının AKP lilerle bir olup Şefik Bahçenin gözaltına alınmasında payının olmasıdır...Şefik Bahçe Alanya kurucularındandır..Alanya teşkilatındaki emeklerini görmezden gelmek nankörlüktür...Bu ne hırstır ki aile içindeki rekabeti siyasi rakiplerinle iş birliği yapacak kadar küçülüyorsun...IL Başkanlığına,Genel merkeze şahsi tavsiyemdir derhal görevden alınız."

ALPER ARIKAN’DA GÖNDERMEDE BULUNDU

İYİ Parti Antalya Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Alper Arıkan'da, sosyal medya üzerinden İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın’a göndermede bulundu. Arıkan paylaştığı fotoğrafın altına, "Sürüyü korurken kurtlar tarafından yaralanan köpeğe koyunun teşekkürü. Bu vefayı görünce ne yazacağımı bilemedim" notunu düştü.

Alper Arıkan şu fotoğrafı paylaştı;

YÜCEL APAYDIN'DAN YANIT GECİKMEDİ

Alper ve Çağrı Arıkan kardeşlerin gönderme ve istifa çağrılarına İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın'dan cevap gecikmedi. Yücel Apaydın sosyal medya hesabı üzerinden yanıt vererek Arıkan kardeşlere gönderemede bulundu. Apaydın paylaşımında;"Yıkılanları tamir etmek için ne gerekiyorsa yapıyoruz" dedi.

Yücel Apaydın paylaşımının altına ise şu fotoğrafı ekledi;



 

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir