ALTSO seçiminin kazananı Eray Erdem oldu

ALTSO seçiminin kazananı Eray Erdem oldu
ALTSO seçimini kazanan iş insanı Eray Erdem, “Kazanan Alanya oldu. Bizler hizmetkar olacağız. Alanya hizmet edeceğiz hizmetkarlık yapacağız” dedi..

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçimini Eray Erdem kazandı. Bugün gerçekleştirilen ALTSO seçiminde Bilal Gömeç, Eray Erdem ve Tunahan Toksöz yarıştılar. Sabah saat 10.00’da başlayan seçimde 7 bin 96 üye sandık başına giderek saat 17.00’a kadar oy kullandı. Saat 17.00’de oy kullanma işleminin sona ermesinin ardından sandıklar açılarak kullanılan oylar sayılmaya başlandı. Sayılan oylar sonucunda 24 meslek komitesinin bulunduğu ALTSO seçiminde çoğunluğu elde eden Eray Erdem odanın yeni başkanı oldu. 

“ALANYA KAMUOYUNA TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Seçimin ardından önce rakiplerini tebrik eden Erdem arından açıklamalarda bulundu. Erdem, "Saat 8.30'da buluşup gece 24.00, 01.00, 02.00'lere kadar gerek seçim ofisinde gerek dışarıda çalışmalar yaptık. Başta ekip arkadaşlarıma daha sonra da Alanya kamuoyuna bize verdikleri desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Kazanan Alanya oldu. Bizler hizmetkar olacağız. Alanya hizmet edeceğiz hizmetkarlık yapacağız. İnşallah Allah mahcup etmez. Birlikte 4 yıl geçiririz” dedi.


SEÇİMİN ARDINDAN OFİSİNE GEÇTİ

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nun dışında kendisini bekleyen kalabalığa da hitap etmesinin ardından Erdem, ekip arkadaşları ve kendisini destekleyenlerle birlikte Şekerhane Mahallesi’nde bulunan seçim ofisine geçerek tebrikleri kabul etti. Burada bir konuşma yapan Erdem, konuşma sırasında gözyaşlarını tutamadı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir