Alanya İYİ Parti'de Yaprak dökümü başladı

Alanya İYİ Parti'de Yaprak dökümü başladı
Alanya İYİ Parti'de yönetim dağılmaya başladı. İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan’ın Alanya ilçe başkanlığından ayrılmasının ardından yeni ilçe başkanı seçilen Şefik Bahçe, yönetim ile birlikte İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ile bir toplantı gerçekleştirdi. İYİ Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Yeşilkaya, partideki görev değişiminin ardından istifa etti..

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan’ın Alanya ilçe başkanlığından ayrılmasının ardından yeni ilçe başkanı seçilen Şefik Bahçe, yönetim ile birlikte İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ile bir toplantı gerçekleştirdi. İYİ Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Yeşilkaya, partideki görev değişiminin ardından istifa etti.

Arıkan’ın Alanya ilçe başkanlığından ayrılmasının ardından yeni ilçe başkanı seçilen Bahçe ve partiye başarılar dileyen Yeşilkaya, “Yeni İlçe Başkanımızın birlikte çalışacağı kadroyu kurmasının önünü açmak maksadıyla yönetim kurulu üyeliğinden bugün itibariyle istifa ediyorum. Sade bir üye olarak partimizin daima emrinde olacağım. Bugüne kadar bana güven duyan, hep yanımızda olan İYİ Parti'ye gönül veren herkese şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir