Alanya CHP şehitleri ziyaret etti 

Alanya CHP şehitleri ziyaret etti 
CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ramazan Bayramı öncesinde Alanya Garnizon Şehitliği'ni ziyaret ettiler.

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ramazan Bayramı öncesinde Alanya Garnizon Şehitliği'ni ziyaret ettiler. Karadağ ve Yönetimi daha sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimlerini ziyaret ederek, çalışan personellerin bayramlarını kutladılar.

CHP Alanya İlçe Başkanlığı Ramazan Bayramı öncesinde Alanya Garnizon Şehitliği'nde, şehitlerimizin ruhları için dua edip, şehitlerimizin anıları için kabirlerine çiçek bıraktılar.

ATATÜRK’ÜN EMRİNDEN DÖNMEDİLER
CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ açıklamasında, 'Bu vatan için canlarını hiç tereddütsüz feda eden kahraman şehitlerimiz, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün; "Sizlere Taarruzu Değil, Ölmeyi Emrediyorum!" emrini asırlardır içerisinde barındıran bu vatanın, kahraman evlatlarına saygı, sevgi ve minnetimizi sunmak için geldik. Tüm aylardan daha kutlu bir ay olan Ramazan ayının en güzel günü olan, Ramazan Bayramı'mız öncesi, onlara dua ettik. Kabirlerine saygı, sevgi ve minnetimizin bir göstergesi olması için çiçek bıraktık. Başta Ulu Önderimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprağa düşmüş tüm kahraman şehitlerimizi birkez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Bu vesile ile tüm İslam Alemi'nin ve aziz yurttaşlarımızın, Ramazan Bayramı'nı kutluyor, daha sağlıklı bayramlar da birlikte olmayı temenni ediyorum' dedi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORLAR
Garnizon şehitliğinden sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimine Bağlı birimleri ziyaret eden Karadağ ve CHP ekibi, Koronavirüs tedbirlerine uyarak, çalışan personellerle bayramlaşma gerçekleştirdi. Karadağ; “Bu zorlu süreçte durmadan çalışan Antalya Büyükşehir Belediyesi birim amirlerimizle ve personelimizle bayramlaştık. Bir kez daha kendilerine hiç durmadan vatandaşlarımız için döktükleri ter için teşekkürlerimi sunuyorum. Hep birlikte daha sağlıklı bayramlarda, Antalya Büyükşehir Belediyesi personelimizle bir arada olmayı ümit ediyorum” ifadelerini kullandı.