Alanya CHP'den Hacıkadiroğlu'na teşekkür plaketi

Alanya CHP'den Hacıkadiroğlu'na teşekkür plaketi
CHP Alanya İlçe Yönetimi 18 Şubat’ı farklı bir etkinlikle kutladı. Parti binasında yapılan toplantıda 18 Şubat 1935’de Atatürk Alanya’ya geldiğinde CHP’nin İlçe Başkanı olan Nazmi Doğan Hacıkadiroğlu’nun torunu Mehmet Hacıkadiroğlu’na teşekkür plaketi takdim edildi.


Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) plaket takdim töreni yapıldı. Yönetim Kurulu toplantısı öncesi konuşan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, "Atatürk’ümüzün Alanya’ya gelişinin 85. yıl dönümünü coşkuyla kutladık. Bu coşkuyu partimizde ya yaşadık" dedi. 

'SAYGIYLA ANIYORUZ'
Karadağ, Atatürk'ün Alanya’ya geldiği dönemde Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilçe başkanlığını Nazmi Doğan Hacıkadiroğlu’nu saygıyla andıklarını belirtti. Karadağ, "Biz Atatürk'ümüzün buraya gelişindeki Cumhuriyet Halk partisi'nin ilçe başkanlığını yapan sayın Mehmet Hacıkadiroğlunun dedesi çok değerli büyüğümüz, partilimizin Cumhuriyet Halk partisi'ni o dönem içerisinde yaklaşık 15-45 arasında bir Cumhuriyet Halk partisi İlçe başkanlığı yapmıştır. Biz bunun anısına torunu sayın Mehmet Hacıkadiroğluna bir plaketle beraber bir anı sunmak istiyoruz. Tabi büyüğümüzün hayattan ayrılışı çok uzun süre oldu. Biz tekrar kendisine yaptığı bütün bu işlerden dolayı hem ailesine,hem sülalesine minnet ve şükranlarımızı iletiyoruz" dedi.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Karşılamaya katılan dede Hacıkadiroğlu anısına torun Mehmet Hacıkadiroğlu’na teşekkür plaketi taktim edildi.  Mehmet Hacıkadiroğlu, plaketi ailesi ve Cuhmuriteye katkı veren destek sağlayan herkes adına aldığını kaydetti. Hacıkadiroğlu, "Her şeyden önce büyükbabamı ve sülalemi hatırlayan ilk defa bir ilçe yönetimine saygı görüyorum. Başkanım dahil tüm yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Benim için çok özel çok istediğim birşeydi. Niye diyeceksiniz affınıza sığınacam 20 yıl boyunca 1 Eylül Yeni Alanya ve 10 Nisan polis günü dahil 164.000 kişiyi ağırlayan hiçbir çıkar siyasi,maddi,manevi hiçbir şey beklemeden yaptım ben bunları. Ve tabi bu hediyeyi sadece sülalem adına almıyorum. O etkinlikleri yaparken emekçi kardeşlerimin adına da alıyorum bu plaketi. Onlara da hitap etmek istiyorum. Yönetim kurulu başkanımıza,yönetimimize ayriyeten teşekkür ediyorum sülalem adına. Dün geceden beri ağladım çünkü hayatımda ilk defa yönetim kurulu kalkıp da büyükbabamı hatırladığı için sülalemi hatırladığı için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir