Alanya Ak Gençlik yeni yıla vatandaşlarla girdi

Alanya Ak Gençlik yeni yıla vatandaşlarla girdi
AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun ve Yönetimi yılbaşı dolayısıyla ziyaretler bulundular.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun ve yönetimi 2019’un son gününde de anlamlı bir ziyaret yaptılar. Yeni yıl kutlamaları sırasında görevi başında olan emniyet güçleri ve taksicileri ziyaret eden Yeniacun ve yönetimi İskele’de bulunan karakolu ziyaret ederek, polislerle buluştular.

Daha sonra Ata Taksi Durağı’na giden gençlerle taksicilerle de bir araya geldiler.  Gençleri görünce oldukça mutlu olan polisler ve taksiciler, AK Partili gençlerle çay içerek sohbet ettiler. Ziyaretler hakkında konuşan Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun, “Yeni yıla saatler kala milletin huzuru ve güvenliği için görevi başında olan emniyet güçlerini ve mesaide olan taksici esnafını ziyaret ettik. Birlikte çay içip sohbet ettik. Vatandaşlarımız eğlenirken, onların güvenliği ve ulaşımını sağlayan emniyet güçlerimize ve taksicilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir