Ak Parti İlçe Başkanı Toklu’dan yeni yıl mesajı

Ak Parti İlçe Başkanı Toklu’dan yeni yıl mesajı
Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, yılın son ilçe yönetim kurulu toplantısı sonrası basın açıklaması yaparak, vatandaşların yeni yılını kutladı

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, yılın son ilçe yönetim kurulu toplantısı sonrası basın açıklaması yaparak, vatandaşların yeni yılını kutladı:  Başkan Toklu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 2019 yılının son ilçe yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiriyoruz. Teşkilat olarak yoğun bir yıl geçirdik. Bir yerel seçimin olduğu, ittifakların olduğu ve teşkilat içi çalışmalarımızı gerçekleştirdiğimiz dolu dolu bir yıl geçirdik. Bugün İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizle 2019 yılının genel bir değerlendirmesini yaptık ve 2020 yılı ile ilgili de görüş alış verişinde bulunduk. Hamdolsun geçtiğimiz bir yıla baktığımız zaman vicdanımız rahat bir şekilde çalışmalarımızı tamamladığımızı gördük. 2020 yılı ile de ilgili inşallah yeni hedeflere, Alanya’da yapılacak olan projelere yelken açacağız. Bu bağlamda tüm hemşerilerimizin yeni yılını kutluyor; sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum. İnşallah güzel bir dönem geçer Alanya siyaseti adına da kaliteli bir süreç geçiririz.

BAŞKAN TOKLU’DAN KARADAĞ’A TEBRİK
CHP bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde ilçe kongresi gerçekleştirdi. Bu kongrede yeniden başkan seçilen Coşkun Karadağ’ı tebrik eder ve başarılar dilerim. Diğer adayları da demokrasinin gerekliliğini yerine getirdikleri ve özgüvenleri için tebrik ederim” dedi.