AK Parti Alanya Kadın Kolları’ndan kadınlara özel kahvaltı

AK Parti Alanya Kadın Kolları’ndan kadınlara özel kahvaltı
Ak Parti Alanya Kadın Kolları Teşkilatı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Alanya Öğretmen Evi'nde bir kahvaltı organizasyonu yaptı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya Kadın Kolları Teşkilatı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Alanya Öğretmen Evi'nde kadınlara özel kahvaltı organizasyonu düzenledi. Kahvaltı programına Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Beşkonak Özçay, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Ak Parti Alanya Kadın Kolları Başkanı Gülay Güvenç Ak Parti Alanya Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun ve çok sayıda kadın üye katıldı.

Programının ardından tüm masaları gezen İlçe Başkanı Mustafa Toklu tüm kadınların, gününü kutladı. Etkinlikle ilgili bir konuşma yapan İlçe Başkanı Mustafa Toklu, konuşmasında, kadınların her alanda yaptıkları fedakarlık ve emeklerinin paha biçilemez derecede kıymetli olduğunu belirtti. Yeni Türkiye yolunda kadınlara önemli sorumluluklar düştüğünü aktaran Toklu, "Kadınlarımızın bunu hakkıyla yerine getireceğinden milletçe bir kuşkumuz yoktur. Tüm kalbimizle inanıyoruz ki öz güvenleri yüksek, cesur ve eğitimli kadınlarımızın, ekonomiden siyasete her alanda sayılarının artması, daha güzel, daha ileri bir Türkiye için en güzel teminattır" ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir