AK Parti Alanya Belediye Meclis Üyeleri 'T-Mahmuzu' ODTÜ'ye sordu

AK Parti Alanya Belediye Meclis Üyeleri 'T-Mahmuzu' ODTÜ'ye sordu
AK Partili Meclis Üyeleri, Alanya Belediyesi tarafından Keykubat Plajı’na yapılacak mahmuz konusunda önce teklif verip sonra karşı çıkan ODTÜ’ye giderek bilgiler aldı.

AK Parti Alanya Belediye Meclis üyeleri, Alanya gündeminde olan T-Mahmuz projesi ile ilgili görüşlerini almak için ODTÜ Deniz Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Barış Salihoğlu ve Doç. Dr. Devrim Tezcan ile Mersin’deki enstitü yerleşkesinde bir araya geldiler. Gündemde olan konuları istişare etme fırsatı bulan AK Partili meclis üyeleri mahmuzun detaylarını konuştular. Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, AK Parti Grup Sözcüsü Mehmet Ali Kiriş “Görüşmelerin önümüzdeki sürece ciddi katkı sağlayacağı sonucuna vardık. Bizlere bu fırsatı veren hocalarımıza ve AK Parti önceki dönem ilçe başkanımız, Ulusal Turunçgil Konseyi Başkanı Kemal Kaçmaz’a teşekkürlerimizi sunarız. Her şey Alanya için” dedi.

Mahmuz konusunda 11 Şubatta yapılan bilgilendirme toplantısında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Mahmuz projesini hazırlayıp teklif istediğimizde Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nin teklif verdi. Ancak şimdi karşı çıkıyorlar. Soruyorum sizlere, siz yapmayacağınız bir işe teklif verir misiniz? Bunun kararını kamuoyunun takdirine bırakıyorum” demişti.