Alanya'lı Akademisyen Şebnem'e 41 kere maşallah

Alanya'lı Akademisyen Şebnem'e 41 kere maşallah
Lösemiye karşı verdiği mücadeleyle tanıdığımız ve geçtiğimiz aylarda ilik nakli olan Alanya Hamdullah Emin Paşa (HEP) Üniversitesi akademisyeni Şebnem Köseoğlu’nun sağlık durumu her geçen gün iyiye gidiyor.

İlik naklinin ardından 41 günü geride bırakan Şebnem Köseoğlu sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla her şeyin yolunda gittiğinin müjdesini verdi.

Köseoğlu paylaşımında; “41. güne 41 kere maşallah diyelim hadi. Her şey yolunda ve olması gerektiği gibi ilerliyor çok şükür. Saçlarımı ve normal görünmeyi özlüyorum biraz ama. Hemen güzelsin iltifat ya da tesellilerine başlamayın. Her halimle çok güzelim biliyorum. Amaa ben aynaya bakınca ya da siz bana bakınca ne gördüğümüzü hepimiz biliyoruz. Oynamayalım birbirimize. Yani saçlı, kaşlı ve kortizondan koca kafa olmamış bir Şebnem'i tercih edebiliriz bence. Neyse önemli olan sağlıklı olmak diyoruz tabii ki. Bakın bir peruk, biraz makyajla bence müthişliğime müthişlik katabildim. Yani çok da şaaapmamak lazım? Ay kendim mızmızlanıp kendim teselli ettim yine kendimi. Canım ben yaaa? Siz de kafanıza bir şeyleri takmak yerine müthişliğinize müthişlik katın efendim. Hayat gereksiz şeyleri takmak için çok kısa!” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir