Alanya'da trafik kazası geçiren şarkıcı Lara taburcu edildi

Alanya'da trafik kazası geçiren şarkıcı Lara taburcu edildi
Alanya'da, dün otomobilin kaldırımda yürüdüğü sırada çarptığı şarkıcı Lara Keskin ve yeğeni hafif şekilde yaralandı. Şarkıcı Lara ve yeğeni ALKÜ Hastanesinde tedavilerinin ardından taburcu edildiler.

Haber: MEHMET AL
Alanya'nın Güllerpınarı Mahallesi Şevket Tokuş Caddesi'nde, şehir merkezi yönüne giden, Sefa Ü, idaresindeki 06 BFB 859 plakalı otomobil, iddiaya göre kırmızı ışıkta durmadı. Bu sırada kavşaktan dönen Umut K, yönetimindeki 07 NOT 79 plakalı hafif ticari araca çarpan otomobil, önce kaldırıma çıkarak 2 yayaya çarptı, sonra bir restorana girdi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. Otomobilin çarptığı kişilerin istanbulda sahnelere çıkan şarkıcı Lara Keskin ile yeğeni Yiğit Hamit Atmaca olduğu öğrenildi. 
112 Acil Sağlık ekiplerince ALKÜ hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu Lara Keskin ve yeğenı Yiğit Atmaca'ya yapılan tedavilerinin ardından dün akşam saatlerinde ALKÜ Hastanesinden taburcu edildiler. 
Lara Keskin Dünyayı ve Türkiyeyi etkisi altına alan Kovid-19 virüs sebebiyle eğlence yerlerin kapanmasının ardından  İstanbul'dan Alanya'ya ailesinin yanına gelmişti.

LARA 2003 YILININ EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN KADIN  SANATÇISI SEÇİLDİ

Lara Keskin, 2000'li yılların en enteresan çıkışlarından birini 'Allah Versin' ya da 'Adam Gibi Adam' gibi şarkılarıyla ünlenmişti. Ayrıca 'Allah Versin' ile 2003 yılının en iyi çıkış yapan kadın sanatçısı seçilmisti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir