Alanya'da koronayı yenen kadın hastalık sürecini anlattı!

Alanya'da koronayı yenen kadın hastalık sürecini anlattı!
Alanya’da özel bir hastanede korona virüs tedavisi gören Sevim Altınok bugün taburcu oldu. Tedavisi biten Altınok hastalık sürecini anlattı.

Koronavirüs salgını dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de ilerlemeye devam ediyor. Son yapılan açıklamalarda Alanya’daki vaka sayısının az olduğu belirtilmişti. Sevim Altınok da Alanya’da koronavirüs salgınına yakalanan az sayıdaki hastadan birisi. Yüksek ateş ve öksürük şikayetleriyle 2 ay önce hastaneye başvurduğunu belirten Altınok tedavisinin bittiğini söyledi. Bu süreçte kendisiyle ilgilenen doktorlara teşekkür eden Altınok, “2 aydır çok kötüydüm. Öksürük ve ateşle hastaneye. Daha sonra testlerim pozitif çıktı. Korona tedavisine başlandı. Tedavi sürecinde bana çok iyi baktılar. Doktorlarımdan her şekilde çok memnunum. Karantina altındaydım. Odama kimse alınmadı. Şimdi çok şükür çok iyiyim. Allah herkesten razı olsun” dedi.

"14 GÜN DAHA EVDEN ÇIKMAYACAK"
Dr. Osman Zenginbaş ise taburcu olan hastası Sevim Altınok’un karantina süresinin 14 gün daha devam edeceğini belirtti. Dr. Zenginbaş, “Sevim hanımı bugün şifa ile taburcu ediyoruz. Bir 14 gün daha evden çıkmayacak. Özellikle bağışıklık sistemi kötü olan yaşlılar, çocuklar ve kronik hastalıkları olan vatandaşlarla özellikle temas etmeyecek. Kimse ile temas etmemesi gerekiyor ama bu kişilerle kesinlikle temas kurmayacak. Yarım kalan tedavilerimizi Sevim hanımla paylaşacağız. Sevim hanımı her gün telefonla arayacağız. Bakanlık yetkilileri tarafından da her gün aranacak” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir