Yeniyol'a, Sanatçı Genel Başkan Yardımcısı

Yeniyol'a, Sanatçı Genel Başkan Yardımcısı
Yeniyol Partisi Genel Başkanı Emekli Albay Hasan Güral, Alanya'da yaşayan sinema oyuncusu Konca Korkmazer'i Akdeniz Bölge Yapılanmasından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atadı.

Haber: Zeki Demir

Yeniyol Partisi Genel Başkanı emekli albay Hasan Güral, Alanya'da yaşayan sinema oyuncusu Konca Korkmazer'i Akdeniz Bölge Yapılanmasından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atadı. Rahmetli AP, DYP Genel Başkanı, Başbakan ve Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in danışmanı da olan emekli hava albay Hasan Güral şu açıklamayı yaptı: "Yeniyol Partisi olarak hem geçmişimize hem de geleceğimize sahip çıkacağız. Eski Alanya İlçe Başkanımız sanatçı Konca Korkmazer hanımefendi, kısa bir ayrılıktan sonra Yeniyol Partisine, yani eski yuvasına Akdeniz Bölgesi Yapılanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevi ile katılım yapmıştır. Hayırlı olsun. YENİYOL PARTİSİ GENEL BAŞKANI HASAN GÜRAL"dedi..
Akdeniz Bölge Yapılanmasından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Konca Korkmazer de "Görevim zor ama anlamlı. En yakın zamanda Akdeniz Bölgesinde eksik olan il ve ilçe yapılanmalarını tamamlayacağım. Bana bu onurlu görevi veren Genel Başkanım Hasan Gürel Bey'e ve değerli kadrosuna sonsuz teşekkürler ediyorum. Alanya İlçe Başkanlığı için üç arkadaş ile görüşmeler devam ediyor. Yakın zamanda İlçe Başkanımızı da açıklayacağım"dedi.