Sarıveliler'de Ahmet Davutoğlu coşkusu

Sarıveliler'de Ahmet Davutoğlu coşkusu
Sarıveliler'de yapılan, Karaca oğlan kiraz, bal ve yöresel ürünler festivaline katılmak için bölgeye gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı ve eski Başbakan Prof. Ahmet Davutoğlu, kalabalık bir parti grubu ile kahvaltı yaptı.

Haber:Zeki Demir

Sarıveliler'de yapılan, Karaca oğlan kiraz, bal ve yöresel ürünler festivaline katılmak için bölgeye gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı ve eski Başbakan  Prof. Ahmet Davutoğlu, kalabalık bir parti grubu ile kahvaltı yaptı. Daha sonra bir konuşma yapan Davutoğlu sık sık Yörük kimliğini de vurgulayarak yirmi dakika süren konuşması sık sık alkışlarla kesildi.Alanya İlçe Başkanı Av. Mevlüt Çakan, Genel Merkez Yöneticisi Hüseyin Tuluk, kurucular kurulu üyesi Mevlüt Demir, bölge parti ilçe başkanları, yöneticiler, Sarıveliler Belediye Başkanı Halil Kulak'ın da katıldığı programda Davutoğlu şu ifadeleri de kullandı:

"Öyle bir ülke inşa edeceğiz ki bu yaylanın söğütleri gibi serinlik verecek, öyle bir ülke inşaa edeceğiz ki bu yaylanın kavakları gibi ülkemizi zirvelere taşıyacak, öyle bir ülke inşaa edeceğiz ki Çınar gibi 84 milyon vatandaşını gölgesinde ihya edecek" dedi. Başbakan olduktan sonra Yörük kimliğinin önem kazandığını ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir