Biz motorcular sudan sebeplerden ölmek istemiyoruz

Biz motorcular sudan sebeplerden ölmek istemiyoruz
Alanya'da motosiklet sürücüleri sulama sistemlerini eleştirerek bu sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini dile getirdiler..

Haber: Berkay Güvenç

Alanya'da yol kenarında bulunan otomatik sulama sistemlerinin boşa akan suları özellikle akşam saatlerinde trafikte tehlike yaratıyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Alanya Motospor Klübü Başkanı Uğur Uzun şunları söyledi; "Ben buradan yetkililere sesleniyorum, daha kaç motorcumuz bu sizin bilinçsizce yol kenarındaki çiçekleri sularken yollarıda su içerisinde bırakıp sudan sebebten motosiklet kazası yapıp hayatlarını karartacak veya hayatlarının sonu olacak, bu ne rezalet. Daha 20 gün önce bir trafik şahin polis memuru yol kenarındaki sudan kaza yapıp hayatını kaybetti. Daha bilinmeyen haber olmayan ne canla hayatını kaybetti yada sakat kaldı.  Bu kaza yapan ve ölen kişilerin hesabını, vicdanını kim, nasıl hesap verecek. Siz yetkililer belki yol kenarındaki çiçeklere, yeşilliklere sulayarak hayat veriyorsunuz ama.. Unutmayın bilinçsizce sulayarak Motosikletcilerin hayatını karartıyorsunuz. Yetkililerden bizlerin yol kenarındaki su felaketlerinden kurtulmamız  için yardım bekliyoruz. Bir an önce bir çözüm istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.