Müftü İlhan'dan Haklı Tepki 

Müftü İlhan'dan Haklı Tepki 
Alanya Müftüsü Dr İhsan İlhan, İsrail'de, Filistinli Müslümanlara karşı yapılan zulüm ve şiddeti kınayan bir açıklama yaptı.

Haber :Zeki Demir

Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan, İsrail'de, Filistinli Müslümanlara karşı yapılan zulüm ve şiddeti kınayan bir açıklama yaptı. Dünyanın yaşananlar karşısında sessiz kaldığını ifade eden Müftü İlhan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Değerli Dostlar, sistemli olarak her Ramazan ayında olduğu gibi bu sene de rahmet ayının son günlerinde Filistinli Müslümanların evlerini yıkan, yurtlarını işgal eden, sırtlanlara rahmet okutacak vahşilikle,  kan emici terörist İsrail, kadın-erkek, çocuk-yaşlı demeden herkese ve her mukaddesata kuduz köpek gibi dünyanın gözleri önünde saldırıyor. Mazlumların ve mağdurların daima hamisi olmuş ülkemden başka tüm dünya sessiz, kör ve sağır… Birleşmiş Milletlerin ise kılı kıpırdamıyor. Hani nerede insanlık? Nerede Avrupa medeniyeti?Nerede batı uygarlığı? Hani nerede Avrupa İnsan Hakları?... Kadın hakları, çocuk hakları diyen, sözde kadın haklarını savunan feministler nerede? Söz konusu Müslümanlar olunca, söz konusu Filistinli kadınlar olunca, söz konusu Filistinli çocuklar olunca yapılan bunca akıl almaz vahşiliğe neden sessiz kalınıyor? Evet Mehmet Akif'in dediği gibi 'Medeniyet!'' dediğin tek dişi kalmış canavar?"

Necip Fazıl Kısakürek'in niyazı ile,
"Yıkılasın İsrail, enkazını göreyim,
Sana ülke diyenin yüzüne tüküreyim"dedi.
 

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir